Att våga ta risken i den Svenska sommaren

Tidigt imorse satt jag och Ehlin och SMS:ade.. Vädret såg inte helt lovande ut för våra planer, men vi var så sugna på att komma iväg, så vi packade ned gummistövlar och jackor och begav oss mot Sunne i alla fall! Rottneros kanske inte är speciellt givande för våra småttingar ännu, men att strosa runt i andra miljöer än dom man vanligtvis traskar runt i gör gott för själen. Och nog hade vi roligt alla sex! Speciellt föräldrarna kanske? Hoppa luftkudde, åka rutschkana, gunga och för att inte tala om två morsor som slängde sig a'la' Tarzan ut i lianerna. Aiaiaaaaaaaah!!! Typ..Lite grillning, lite promenad, lite fårklappning och efter ett par timmar i parken kände vi oss klara..
 
.. Men inte för att åka hem! Det blev en spontan tripp upp till Tossebergsklätten, oj oj oj! Vilken utsikt! Selma sov i vagnen och vi övriga "ojade" oss över hur fantastiskt fint Värmland faktiskt är. Efter ett tag där uppe på toppen, tog vi bilarna och körde ett par hundra meter rätt ned till civilisationen igen. Det blev middag på Diner 45, den omtalade 50-tals rastaurangen som människor åker långt för att besöka. Ja! Det var gott! Men i ärlighetens namn var Selmas amerikanska pannkaka goooodare än burgarna. För att inte tala om hur smaskigt den doftade! Något regn såg vi inte till, förän vi satt och åt under tak. För att inte tala om hur himlen nu öppnat sig när jag sitter här och bloggar. Tack vänner för en alldeles urmysig dag!! : )
 
16
Anonym

Ser härligt ut! En fråga, var gör ni av Polly och Tyra när ni är borta?

Svar: Idag var dom hos min mamma och pappa.
Linda Blom

sandra (blivande frisör)

Gud så mysigt!! vilken fin tunika du har på dig på bilden linda:)

Anonym

Äger du inga shorts?

Svar: Jo det gör jag!
Linda Blom

Malou

Har frågestund på min blogg, du får gärna ställa någon fråga om du vill, det skulle uppskattas:) kram

Malou

Har frågestund på min blogg, du får gärna ställa någon fråga om du vill, det skulle uppskattas:) kram

jennie

Jättehärliga bildet, så kul att få följa med på era dagar! Den på pappan och hans son är l.j.u.v.l.i.g. Ett bra presentfoto! :-)

Svar: Tycker också den blev såå mysig : ) Fick flera stycken! : )
Linda Blom

Hanna Karlsson

Vilken härlig dag ni haft!

junitjej

Vilja mysiga bilder!

Linda Cathrine Liljemalm

Vilken härlig dag ni ser ut att ha haft och ibland kan det verkligen vara värt att chansa med vädret, oftast går det ju att göra något roligt av det ändå :)

sandra - 21år, blivande fru och blivande trebarnsmamma

Vad mysigt! Ska också försöka komma iväg till rottneros med barnen någon dag! < 3

Joe

Gud så mysigt! ;)

Longevity - en blogg om hälsa

Fina bilder på er dag, själv trotsade vi ösregnet här hemma och drog till Marstrand som hade strålande solsken bara en timma bort

hannah

vad smal din kille ser ut =) han måste gått på diet?! ser bra ut!

Svar: Vi körde fitnessgighten i mars. Han har gått ned 20kg sedan Selma föddes :)
Linda Blom

Milla

Är det en Brio smile du har? Jag har precis beställt en och skulle gärna höra fördelar och nackdelar med den om det är den du har! :) Kram!

MissJeni - mamma till Lucas ♥

Åh så mysigt ni verkar ha haft <3

Anonym

Äger du inga shorts? Haha vilken fråga. Jag gör det inte, so what? Hehe. Fina bilder som alltid! Så mysiga saker ni hittar på allt som oftast. Har Jimmy semester nu?