Cykeltur!

Lilla älsklingen och jag tog en liten cykeltur tidigare ikväll. Pappan fick gå bredvid (nåja, bakom). Vi skall ta och lämna in hans cykel så att han får den fixad han också. Jag köpte mig en ny cykel för en liten del av skattepengarna jag fick i sommar, en vit Monark, SÅ nöjd! Och stolen till Selma beställde vi på mega-kampanj på Jollyroom, om ni vill kan jag recensera den under veckan? : )
17
Hanna Karlsson

Mysigt med cykeltur!

erikasblogg.se

Så mysigt vännen! Jag har med tittat efter en cykel. Har provkört en Monark jag med, hihi, och det blir nog att jag köper den. Vill verkligen kunna cykla med lilleman! Recensera GÄRNA stolen, vill ha lite mer kött på benen när vi köper en sån :) Kram och puss!

Stina-Lee

Haha, nog ser hon ut att trivas där bak! <3 Jag har precis lämnat in min cykel med stol också faktiskt, den har stått länge och varit i stort behov av uppfräschning så någon cykling med Cornelis har ännu inte blivit av. Ser fram emot att göra det i veckan tillsammans med resten av familjen. Mayia cyklar själv nu. Herre vad tiden går! Kram på er!

Svar: Ja hon älskar att cykla <3 eller ja.. Åka cykel, hihi. Hade varit så roligt om vi kunde ses i år Stina!!
Linda Blom

jenny

åh selma är så himla söt!

http://hejsanjenny.devote.se/

e

mysigt :)

Sara

Hej! Visst hade ni en babybjörn one till Selma? Vi har en till min 4veckors men vi får inte till det!!? Det verkar typ som att Jon är för liten, hon bara säckar ihop och armarna når inte helt upp där de ska vara, men den ska ju va från nyfödd.. Minns du när ni började använda den? Supertacksam för svar!

Svar: Det stämmer fint :) men vi har även en babybjörn miracle och den körde vi mest i början. Sedan blev det dock bara one, för den är SÅ mycket skönare :)
Linda Blom

Maria

Måste bara fråga, cyklar du utan hjälm eller hade du tagit av dig den till bilden?

Svar: Jag har inte köpt någon egen cykelhjälm ännu nej :)
Linda Blom

Sara

Ok tack :) men den passade från första början för er eller tog det några veckor innan hon växte i den?

Svar: Använde den aldrig när hon var helt nyfödd, hon var så liten då :) så det dröjde nog 1,5 månad eller liknande. Men jag är inte säker.. Kan vara helt fel ute :) titta tillbaka på maj-13 i arkivet :)
Linda Blom

MissJeni - mamma till Lucas ♥

Åh så mysigt :D Tyckte hon om det? :D

Johanna

Hihi, vad lustigt...beställde nämligen just en vit monark idag :) Ska även köpa en cykelbarnstol till vår lilla 1 åring. Sen fattas bara en cykel till sambon så kan vi ta mysiga utflykter hela familjen. Våra tvillingtjejer har nämligen precis lärt sig cykla utan stödhjul, men dom får öva lite till innan vi ger oss iväg på nån längre tur ;)

Svar: Du kommer bli SÅÅÅ nöjd!!! : ) Det är ju så mysigt att komma ut och cykla! : )
Linda Blom

SKOR

Köp superfina festskor för endast 30 kr + fri frakt!

http://www.tradera.com/profile/items/2780302/mysisss

Linda

Kan du inte göra en recension på er brio vagn? Jag funderar på att köpa en sådan (till nr 3 i magen), tycker den är jätte fin och vill ha svängbara framhjul. Bor högt upp i landet och en stor del av året innebär mkt snö. Hur tycker du den fungerat i det? Eller ni kanske inte hade så mkt snö hos er i år? Har läst på andra sidor att sittdynorna Har försökt söka i din blogg men inte hittat någonstans var du skriver om vagnen mer än när du bestämt er för vilken vagn det blev. :)

Malin - tvillingmorsan

Finaste mysisarna <3 Smsar dig nuu, är världens segaste att svara på sms. PUSS

Hanna

Hej! Kan du inte visa de du fick i goodiebagsen från den senaste mammaträffen. :)
Kram Hanna

Hanna

Hej! Kan du inte visa de du fick i goodiebagsen från den senaste mammaträffen. :)
Kram Hanna

Angela

Ja! Recensera gärna cykelsitsen! Är precis i tagen själv med att skaffa en :-)

Nathalie

Haha, vad hon ser lagom nöjd ut! :D