Mammamys i Västerås

Och så försvann jag ett par dagar från bloggen igen, och anledningen delar jag med er nu. Ni som följer mig på instagram (@LindaBlom) har redan full koll dock : )
 
Tidigt i lördagsmorse satte jag mig i lilla röda bilen och plockade upp Sandra & Maria för en frukost på Mc Donalds. Där satt vi och pratade skit en bra stund, innan vi åkte och plockade upp Therese för att brumma vidare till Västerås i min lilla bil - där AC:n bestämt sig för att lägga av. Pjuh! När vi kom fram till Västerås sade det brak och himlen öppnade sig, det var bland det sjukaste regn jag varit ute och både kört bild samt sprungit i kan jag tala om. Den korta biten på runt 20 meter mellan bilen och Scandic's entré dränkte oss och vattnet bara rann från både hår och kläder. Välkommen till västerås typ, haha. Men inne på hotellet kastade jag mig i armarna på saknade tjejer och fick även möta några nya ansikten. Otroligt roligt. Nu kunde Elinas mammamys starta på riktigt!
 
 
Fikabordet väntade med allt från härliga juicer, smoothies och baguetter till smarriga tårtor och cheesecakes. Hotelldirektören presenterade sig, berättade lite om hotellet Scandic Västerås och att vi kommer bli bjudna på trerätters under eftermiddagen. Vi fick träffa ansiktena bakom Smile in a box, ett företag som tagit fram en serie gravid/mamma/barn-boxar som kan köpas i serie med hemleverans var tredje månad alternativt endast köpa en box. Perfekt present på babyshower eller kalas, eller för att lyxa till det för sig själv med ekologiska produkter. Produkterna är noga utvalda och dessutom går 20:- oavkortat till välgörande ändamål.
 
 
Så fick vi checka in på våra rum och sedan följde en eftermiddag med behandlingar av både frisör från Salong Unik och brynplockning av Jessie Blomdahl. Jag blev kanonnöjd med mina "nya" ögonbryn och resten av eftermiddagen tillbringade jag och tjejerna med diverse rengöring, makeup och liknande från Mary Kay. Så roligt! Och härligt! Och vääääldoftande! Haha!
 
Likt hela dagen redan hade gjort så sade det PANG innan jag, Sandra och Therese begav oss upp på mitt och Sandras rum för att göra oss iordning inför kvällen middag. Det är SÅ himla roligt att prata med likasinnade mammor, bloggare är nog ett lite speciellt folkslag att umgås med om man själv saknar intresset av att dokumentera allt från maträtter till härliga, spontana och oposerade ögonblick. Middagen innebar trerätters och jag som varken gillar sparris eller lamm egentligen gav det ändå en chans - och jisses vad gott det var!! För att inte tala om pannacottan med hallon till efterrätt. 
 
Det blev dags för utlottning där Elina inte bara hade ordnat några få priser, utan hon lottade istället ut saker till ALLA! Det var bara frågan om vilja priser man skulle få. Så roligt! Innan nästan alla mammor fortsatte prata kvällen och natten lång så delades GOODigebagsen ut.. Där och då undrade jag hur sjutton hon lyckats och hur de fyra brudarna, mig inräktnat, skulle ta oss hem med alla grejer - utan att behöva lämna något eller någon i Västerås. Haha. Jag får visa innehållet i ett eget inlägg.
 
Sov gott hela natten, åt god frukost och blev en timme sen innan vi tillslut lyckades få ihop alla resenärer,  presenter och påsar i bilen och körde musiken i bott hela vägen till Karlstad igen. Nöjd och glad över ett helt fantastiskt dygn!
 
 Bilderna är fotade av mig och Cecilia Pihl (prinsmamman.se) direktlänk kommer!
12
Daniella 🌙

gud vad kul att hitta på sådana event :D

Anonym

Tack för bästa bilturen, din rallypartybil är grym trots hög temperatur. Hoppas att vi gör nåt liknande snart igen! Kram!

Maria

Tack för bästa bilturen, din rallypartybil är grym trots hög temperatur. Hoppas att vi gör nåt liknande snart igen! Kram!

Hanna Karlsson

Vad kul!

Jessica

Så trevligt och mysigt! :)

MissJeni - mamma till Lucas ♥

Åh jag blir alldeles gråtfärdig när jag läser hur mysigt ni haft <3

Svar: Så synd att du inte kunde komma <3
Linda Blom

Luucy

Åh vad mysigt :D

Junitjej

En sådan trevlig tillställning!

Ida Nilsson

Jag förstår att ni tyckte om det, det ser riktigt trevligt ut!

Helena Rahlenius

Ser jätte mysigt och roligt ut !
Det kommer inga tillställningar som man kan ansöka om intresse att få hänga på ? :)

Svar: Jag har ingen aning : )
Linda Blom

♥ Therese ♥

Vad roligt det måste vara att ha sådana event tillsammans :)

Charlotte

Längtar verkligen till den dagen man själv kan kalla sig blivande mamma :) Vill också uppleva alla mysiga stunder med blivande mammor och andra mammor :)