Solbacka och bröllopsfotograf

I augusti är vi bjudna på bröllop! Då skall jag även agera fotograf för andra gången i mitt liv.. Första gången var dagen innan jag plussade med Selma.. I förra veckan träffade vi i alla fall våra vänner och besökte även både kyrka och Solbacka - där middagen och festen äger rum. Jag är så nervös! Tackat nej till att vara fotograf på många bröllop i sommar, av anledningen att jag känner att jag är såpass ny och oerfaren som fotograf. Jag vågar liksom inte!
 
Hur som helst! Det är brudens föräldrar som äger gästgiveriet där vi kommer att både bröllopsparta och sova kvar, så vi passade på att fika där och umgås med Jennica och Johan och deras barn. Selma strosade omrking som hon ville och det är verkligen befriande för henne. Fantastiskt vacker plats.. Sådär idylliskt och lantligt som jag älskar, för att inte tala om utsikten.
 Selma är så fascinerad av äldre barn, följer, iakttar, kramas, pussas, leker. Så häftigt att se :)
7
Maria Linnea - Finlandssvensk, Foto & Vardag

Har läst lite gamla inlägg och tycker att det är såå fantastiskt att se hur du har utvecklats! Jag menar hur fantastiskt är det inte att den Linda vi kände, helt plötsligt har blivit mamma! Underbart! Du är en stor inspirations källa och jag tycker att det är så fantastiskt att du vågar stå på dig själv! Dessutom verkar det VERKLIGEN som att du vågar vara dig själv och sticka ut i mängden! Hoppas att du orkar fortsätta blogga för vår del! :)

Hanna Karlsson

Du behöver inte känna att du inte vågar. Du tar helt fantastiska bilder. Våga ta steget.

Johanna

Fina bilder!

Linda Cathrine Liljemalm

Jag tror verkligen att du kommer lyckas få superfina bilder, men förstår samtidigt att du är nervös. Det är ju en jättestor ära att få fota någons bröllopsdag. Men du är verkligen superduktig Linda och jag förstår att du får många förfrågningar :)

jennica

Vi är nog båda lika nervösa över denna dag men det kommer gå strålande, för oss båda :)

Jag älskar dina bilder och med ditt hjärta i dem kommer det inte bli annat än fantastsikt! Jag är så glad över att just du gör detta för oss!

Svar: FANTASTISKA du!!!! <3 Frågan är bara hur jag skall kunna se någon genom linsen med tårar rinnandes längs kinderna. Jag blev rörd bara på ert genrep för sjutton!!
Linda Blom

Motionerafetto

Åh, du är helt fantastisk! Någon gång måste ju vara den första och du måste våga ta steget ut, jag vet att dina vingar bär! <3

caroline

Du tar så galet fina bilder!

Svar: Tack snälla : )
Linda Blom