Värmskog med vänner

I förmiddags åkte vi hem till våra vänner Malin, Fredrik och deras nytillskott Leon. Jag var och hälsade på dom på BB redan dag 2, men idag var första gången som Selma och Jimmy fick träffa det lilla, efterlängtade mirkalet. Han är så ljuvlig så man smäller av.. Och Selma blir så uppenbart ett BARN och ingen bebis i hans närhet.
 
Vi tillbringade hela dagen hos dom i den tryckande värmen, PUH så varmt det är. Leon sov och åt mest, som 2,5 veckors små bebisar gör. Selma däremot röjde på i både pool och i gräset. Japp! Hon har kommit över sin gräsfobi, haha. Framåt eftermiddagen slog vi oss ihop med delar av Malins familj och packade ihop oss och åkte till Värmskog för deras omtalade räkmackor. Vi var där förra året också, då var S en liten pyttis och idag åt hon både macka och smakade lite mjukglass, för att inte tala om att hon traskade runt. Liten blir större <3
 
 
 
10
livet med Asperger och kronisk smärta

mys

Daniella 🌙

du tar så himla fina bilder!

Svar: Tack snälla : )
Linda Blom

gretchen

Ser så härligt ut, får hemlängtan. Jätte fina bilder Linda :)

A

Ja.. Jag tänkte innan att ingen glass o sött när dom är så små. Men det är OMÖJLIGT att inte inte låta dom smaka. Min är 15 månader. Fina bilder!

Svar: Vi har varit stenhårda med Selma. Nu är hon snart 16 månader, så hon får smaka av vår glass, smaka en liten bit av en bulle osv. Ser ingen anledning i att hon skall ha eget av det ännu. Men att smaka lite får hon absolut :)
Linda Blom

Hanna Karlsson

Härlig dag ni haft!

Maja

ÅH RÄKMACKA <3 <3 <3 <3 <3

Jessica

Så fin dag ni haft!

Anonym

Vi brukar oxå åka dit varje år , men ännu haf vi inte kommit iväg...
Så gott !!

Helena Rahlenius

Hmm jag skulle inte vara anonym..

MissJeni - mamma till Lucas ♥

Åh vad härligt det ser ut! Lucas fick smaka isglass igår, det var mumma :D