Beckys babyshower!

I fredags var det dags för Beckys babyshower! Vilken enormt mysig kväll det blev och jag landade inte hemma förän klockan närmade sig midnatt. Värdinnorna var hennes syster och kusin och dom hade verkligen gjort ett grymt fint jobb! Knytkalas blev det med bakverk, godis, frukt och grönt i massor och jisses vad vi åt! Lekte lekar, pratade, skrattade och hade allmänt trevligt hela kvällen, sådär som man skall ha på en shower : )

Presenter hade vi planerat tillsammans och hon fick bl.a. ett alternativ till blöjtårta - en blöjbebis - som Martina gjort, ett babynest, kläder, haklappar, sängmobil, snuttefiltar o.s.v. Den blivande trebarnsmamman strålade hela kvällen, verkade väldigt nöjd och glad när vi rundade av. Lyckat med andra ord : )


Grymma värdinnor - Beckys syster och kusin.
15
Malin-tvillingmorsan♡

Underbart! Så fina bilder ♡

michaela- mamma till två

så fantastiskt fint värdinnorna ordnat! jag tycker bjöjbibisen var en ursöt idé :)
fina bilder linda! så himla klara och ljusa och fulla av kärlek.

kram på dig

Ninni - Vimsiga mamman

Men så fint :)

Anonym

Så fint! Ska bli kul o se bilder från babyshowern du höll i också 😊 Jag trodde det var kissie på sista bilden!! 😂

Anonym

Så fint! Ska bli kul o se bilder från babyshowern du höll i också 😊 Jag trodde det var kissie på sista bilden!! 😂

Hanna Karlsson

Så kul det ser ut!

jennie

Vad härligt, kul att få se bilder! Vad roligt att Becky och den äldre damen, förmodligen hennes farmor eller mormor?, liknar varandra så mycket! :-)

Fredrika

Åh så fint och mysigt det ser ut!
Jag tycker att allt du och dina vänner tar er för verkar bli så himla bra och lyckat varje gång! Jag har en liten fråga bara.
Tycker du det är "viktigt" att tjejer har mycket rosa, prinsessor, och dockor? Eller skulle du t.ex. kunna köpa bilar och måla Selmas rum i blått, antingen om hon ber om det eller inte?
Hoppas du vill svara :)

Svar: Absolut inte viktigt att tjejer måste ha mycket rosa, prinsessor och dockor. Jag älskar det dock och därför blir det mycket rosa hemma hos oss. Men Selma har bilar också, leksaker i mängder av färger och mycket könsneutralt att leka med. Vill hon ha ett blått rum i framtiden så är det självklart att hon skall få ha det, eller någon annan färg också för den delen. Förutsatt att det är renoveringsdags alltså, haha! : ) Vi kommer aldrig hindra henne från något när det kommer till kläder, färger, leksaker, intressen eller liknande.
Linda Blom

Anonym

Hej
Vilka fantastiska bilder du har fångat ögonblick som är så vackra vilken känsla för timing. Påminner om dig själv du har en förmåga att vara så närvarande här och nu. Det var en fröjd att vara med på detta

Svar: TACK snälla Frida! : ) Vilka fina ord! Jag håller med, det var såå mysigt att vara en del av detta : )
Linda Blom

e

åå så himla mkt fint :)

Linda Jungarå - FOTOGRAF STUDENT FILMNÖRD SKÖNHETSJUNKEY MUSIKFREAK

Cool vattenmelonen var ;D

Annisen87

Hej! Jag har följt dig ett par dagar på insta men du har tagit bort mig som följare. Undrar varför :)?

Svar: Jag har plockat bort några som inte har några egna följare, inga bilder, ingen text och bara följer mig och någon mer och liknande : ) Känns som att syftet är att snoka : ) Men jag kan givetvis ha fel på vissa! : )
Linda Blom

Anni

Du skrev tidigare att su uppdaterar mer på insta än bloggen. Därför tänkte jag testa på detta med instagram . Snoka? Nej absolut inte. Bara kul o följa olika bloggare ,

Svar: Som sagt : ) Det finns såklart undantag! : ) Men har haft flera "spökföljare" som bara vill snoka och som även skrivit elaka kommentarer, så därför har jag plockat bort och rensat : )
Linda Blom

JUNITJEJ

Vad det ser trevligt ut!

Anni

Sen finns det ju säkert dom som snokar som har bilder o följare.. Men men..

Svar: Klart det gör : )
Linda Blom