Människa igen..

Hej vänner!
Herregud.. Dagarna bara springer iväg och snart är 1-års-veckan här..
 
Idag har jag varit iväg till min vän Becca och äntligen fått det där förfärliga skatboet till hår fixat. Jag vet inte om jag någonsin haft en så enorm utväxt som jag haft det senaste och för att inte tala om de spretiga så kallade topparna. Huga. Det var SÅ skönt att få det fixat. En slingning till skall jag göra innan sommaren och bli sådär härligt sommarblond, men just nu är jag enormt nöjd med en lite dovare nyans som vår-start. Hon kan hon!
 
För övrigt så fick jag mina ögonbryn trådade för första gången idag. Jag trodde jag skulle dö av smärta innan Johannes satte igång, men det var inte så farligt faktiskt. Och SÅ rent och snyggt det blev efteråt, INGA småhår what so ever kvar. Han är verkligen grym! Ett tips till er värmlänningar alltså! Gå in till Johannes på Headspot i mitticity och boka tid för trådning av ögonbryn. Snabbt som attan går det dessutom. Jag kommer fortsätta!
 
Nu känner jag mig ännu mer redo för våren :D Komsi komsi!
19
Sandra

gud va snyggt det vart, skönt med uppfräschning dessutom :)
kommer du att fortsätta på headspot sen?

Henrietta

åh så fint det blev, skulle behöva nått likadant just nu!

Tina

Och snyggt blev det!!!! Önska jag kunde sluta att vara så snål not
Mej själv och gå till frisören och fixa till mitt "blonda" hår. Har haft rött i mitt hår och har gjort många av fäegningar och slingor men den röda färgen håller sej fast som ett järngrepp. Men att slänga ut 1000kr (eller mer?) och bli så bra omhändertagen av proffs som kan hjälpa mej att då till det i håret gör jag inte längre. Det är konstigt hur man blir efter man har fått barn. Man tänker verkligen inte alls på sej själv. Familjen före allt!! 😊💕

biggeros

Skönt att bli trimmad inför sommaren =)

Annster

Så fint :)

Kikan

Åh vilket långt och fint drömhår du har. Kram på dig!

Stina

Gud vad fint det blev, vilket hår du har! Vad gäller trådning fick jag mina bryn fixade för några veckor sedan, resultatet blir himla bra men jag tillhör de som har en jäkla massa ansiktsbehåring så ja, det känns ju lite :P Är på tal om det något nervös inför test av ny ansiktsmask senare i dag, haha, en sådan som man ska dra av du vet... Misstänker att ALLT kommer följa med! Vaxning på köpet ;P Puss&Kram

Hanna - Min vardag som trebarnsmamma

Skönt att få fixa till sig. :-)

jenny - gravid & mammaliv i Nashville

Det är sååå skönt att få håret fixat! Jag har lovat mig själv att börja gå varannan månad. Det är man värd faktiskt! :)

Linda Cathrine Liljemalm

Brukar också gå och få mina ögonbryn trådade, så effektivt och det blir ju så bra sedan också!

Becky

HÄRLIGT!!!! :D

~ Fatimaswary ♛

Hoppas du får en fin helg, kramar :)

Jonna

Vad kostar det att göra ögonbrynen där?:)

sandra linder - 21 år och blivande trebarnsmamma

Det blev jättefint vännen! Skulle också behöva fräscha upp både hår och ögonbryn innan sommaren och vårt bröllop ;) Puss & Kram

Medelmamman

Åh vad fint! Nu måste jag också ta mig i kragen och boka en vårrenovering. Tyvärr är jag för mörk för att kunna få fina sommarblonda lockar. :( Men det är väl alltid så att man önskar det man inte har.

Sofia

Hej Linda!! Jag inspireras verkligen av dig, ditt sätt att vara och ditt sätt att skriva. Jag älskar att läsa om dig och Selma och om hur underbart du tycker livet som mamma är. Det får mig att bara längta ännu mer tills plusset på Stickan kommer!

Jag tänkte fråga om du inte kunde berätta om hur resan till plusset var för er?
Förstår om det är känsligt, så känn dig inte tvungen. Men du kanske kan berätta i vilken vecka du var i när du plussade samt hur du märkte att du var gravid, symtom och etc.

Tack för en helt fantastiskt blogg och för att jag får läsa om ditt liv med din underbara dotter och din Goa familj!

Stor kram!

Sofia

Nathalie

Vad fint resultatet blev! :)

Lisa - Kreativ bakning ♥

Vad fint det blev, känns alltid så skönt efter att man varit hos frissan! :)

Amanda

Åh, håret blev ju jättesnyggt! :D Har aldrig färgat eller liknande, kanske är lite rädd för att få en ful utväxt och sedan vara tvungen att fortsätta färga osv haha!