Dagsutflykt till Rottneros park

Idag packade vi in oss i bilen och åkte iväg till Rottneris park tillsammans med Martin, Frida och Milton. Årets första besök, men absolut inte sista. Det var väldigt lugnt i parken idag och vi storsade runt med barnen, gungade lite, åkte lite rutschkana och tog en fika/lunch på cafét innan vi begav oss hemåt Karlstad igen.
 
Det har blivit hela 3 turer till Sunne/Torsby för mig på mindre än en vecka. Inte illa : ) Hihi. Väldigt mysig dag hur som helst och bra väder hade vi också. Inte för varmt, inte för kallt. Precis lagom.
 
 
 
 
11
Junitjej

Så mysigt!!

När börjar du jobba igen?

Svar: Jag jobbar hela tiden? :) det har jag gjort sedan Selma föddes.
Linda Blom

biggeros

Otroligt fina bilder. Vilken mysig dag ni hade i parken.

Elin

Ser härligt ut :)

Annika

Åhhh, vad fina byxor din kompis Frida har! Vill du kolla vart hon köpt dem?

Svar: Tror att dom är från Lager157 :)
Linda Blom

Em

Oj jobbar hela tiden? 24/7 alltså? Låter tufft. Du tror inte junitjej menade när du börjar jobba på headspot igen?

Svar: Du tror inte jag menar att jag inte tagit ut mammadagar ännu? :) självklart jobbar jag inte 24/7 :) Jag vet inte när jag börjar på Headspot igen, men inte än iaf.
Linda Blom

Hanna Karlsson

Mysig dag!

Veronica

Ser verkligen härligt ut :)

Joe

Så mysiga bilder :)

Anonym

Sunne är mysigt tycker jag och finns mycket att göra där speciellt på sommaren :D

Lisa

Varför är du så dryg för?

Svar: Som jag skrivit så många gånger tidigare så är det aldrig min mening att vara dryg. Jag försöker förstärka detta med smajlisar, men dom går obemärkt förbi.. Men "junitjejen" har ställt samma fråga till mig sedan Selma var några månader gammal och jag har svarat henne hur många ggr som helst. Man blir rätt trött på det då. Dessutom så lär ni märka när Selma börjar på förskolan eller Jimmy blir hemma heltid med henne. Vad det nu spelar andra för roll :)
Linda Blom

Matilda

Vad har du använt för objektiv till dessa bilder (och bilderna i inlägget att Selma börjat gå)? Lika fantastiska som alltid! :)