Föräldrar på vift

Och så ilade ytterligare en helg förbi. Herregud vad jag inte hinner med.. I fredags åkte vi till svärisarna i Storfors och tillbringade natten där. Svärfar fyllde nämligen år och det skulle såklart firas. Framåt eftermiddagen packade vi in oss i bilen och begav oss hemåt. Först skulle smulis lämnas hos mormorn och morfarn - dom skulle vara barnvakt under natten, för dessa föräldrar skulle nämligen bege sig ut på vift.
 
Vänner från Nässjö var här under helgen och på lördag kväll vankades lite hemmafest hemma hos Johan. Om man ser förbi bröllopet vi var på i somras, där jag i princip tillbringade hela tiden med att agera bröllopsfotograf och dessutom inte var bordsplacerade vid samma bord, så var det första gången vi skulle iväg tillsammans, bara jag och Jimmy. Vi hade sååå himla roligt och det blev endast hemmafest, ingen utgång (och därmed har jag fortfarande inte gjort premiären på dansgolvet sedan jag blev gravid, hihi). Det kändes helt konstigt att vakna hemma i sängen utan varken hundar eller dotter hemma och jisses som jag längtade tillslut. Men känner mig fylld av energi efter en otroligt rolig helg : )
9
Lotta

När presenteras vinnaren av Åkpåsen? :)

Elin - blivande förskollärare.

Härligt :) jag tror att man behöver det och att man uppskattar det man mer då man får göra något skojsigt ibland :D sen att vissa ger sig ut när babyn är nån ynka månad kan jag väl tycka är lite... ja :p men roligt att ni hade en kul kväll :D

Annster

Låter mysigt :)

Helena Rahlenius

Man måste få komma ut ibland och bara vara "pojkvän och flickvän" ibland och inte alltid föräldrar. Vi kommer väldigt sällan ut utan det blir oftast med hela familjen :)

Frida

Åh så mysigt! Man måste ut och roa sig. Det kör dröja innan vi gör det då jag e preggo hihi.

Luucy

Kul att du hade en bra helg :D

Denise - Mamma till finaste N!

Kul med lite egentid! De behövs ibland!=)

Mot Ett +

Jag kan tänka mig att trots att man älskar sitt barn mest av allt och att vara förälder, så måste man få vara lite för sig själva också. Tur att det finns snälla människor i sin omgivning som kan ställa upp att vara barnvakt också! ♥ Tror nog att både mormor och morfar och Selma njöt av att få vara tillsammans, ensamma utan föräldrarna. ;)

Sandra

Här är en trogen läsare från Nässjö ;)!!

Svar: Vad roligt!! :) hej hej :D
Linda Blom