Geordie Shore - Vinn SPA-dag på Sturebadet

Ikväll är det dags igen! Geordie Shore sänds på MTV och man får släppa sin egen vardag för en stund och bege sig mot England och ta det av andra människors drama, problem och fartfyllda vardag. Dessa människor är helt craaaaaazy. Geordie Shore är en engelsk realityserie som är inspirerad av den amerikanska succé-serien Jersey Shore. Det glamorösa Newcastle är platsen där det här brunbrända gänget kommer att parta och MTV's kameror fångar alla händelser.
 
Som inte inte det vore spännande nog! NU kan ni även vinna en lyxig SPA-dag på Sturebadet i Stockholm. Det enda ni behöver svara på är följande: "Vem är din favoritdeltagare och varför?". Läs mer om programmet samt de tidigare avsnitten HÄR, det hjälper om ni missat serien och vill ta reda på er favorit... (Ps: Glöm inte att ange din mailadress!)
 
I samarbete med MTV.
9
Therese Sundin

Min favoritdeltagare är utan tvekan Charlotte! Vilken härlig människa som vägrar tar skit och står för det hon tror på. Att hon dessutom är jäkligt vacker ger henne bara mer fördel, gillat henne sen avsnitt ett! :)

Kram

Sanna

Jag är gärna med och tävlar, då det vore underbart att få komma i väg och njuta av en riktigt SPA-dag. Har bara haft en sådan dag i mitt liv, och det är helt klart en av mina topp tio favorit dagar så det vore underbart att få unna sig en ny sådan dag då livet som ensamstående mamma tar på en och jag gärna skulle komma hem igen med lite ny energi.

Detta är ju inte riktigt min typ av program, det måste jag erkänna. Men jag gav det i alla fall en chans och tittade in ett avsnitt. Fastnade då för Marine. Hon verkar ödmjuk på något vis och lite lugnare än det andra.

Kram Sanna

Helena Rahlenius

Ett program jag missat... men jag har fullt upp ändå med Big brother och Paradise hotel...:)

Frida

Hej hej!

Charlotte gillar jag bäst,
med henne känns det alltid som en fest.
Hon är ärlig, rak och säger sin sak.

Hälsningar Frida

Joanna

Åh jag har sätt alla säsonger, ett av mina favorit program när man bara inte orkar tänka och vill kolla på något kul!

Om man ska välja från nyaste säsongerna så gillar jag som så många andra Charlotte, hon bjuder på sig själv, säger fantastiskt roliga saker och har en personlighet som ingen annan.

Jag har dock en annan favorit om man får välja lite längre bak och det är Jay, så snäll och med ett stort hjärta. Fick alla att känna sig glada och välkomna. (ialla fall av det som sändes på tv, man vet ju att mycket inte ens kommer med)

Hanna

Nyblivna singeln Charlotte! För hennes livssituation påminner om min egen just nu. Precis tagit slut mellan mig och min sambo efter flera års långt förhållande... :'(

Hanna

Nyblivna singeln Charlotte! För hennes livssituation påminner om min egen just nu. Precis tagit slut mellan mig och min sambo efter flera års långt förhållande... :'(

Therese

Den här serien hade jag missat helt. Jag kollade igenom ett par avsnitt och måste nog säga att jag gillar Marni mest. Hon känns lite lugnare och lite mer "riktig" än dom andra. Resten känns lite mer som karaktärer som "bara kör på" och inte bryr sig så mycket om något.

Troligtvis inte ett program som jag själv hade hittat och såhär i efterhand har jag nästan lite svårt att släppa det..jag känner lite skräckblandad förtjusning med en eftersmak av klump i magen.. beter sig folk så här på riktigt?

Matilda

Charlotte alla gånger :D Hon är ju bara för underbar! Girlpower!