Hampton Republic 27 - Baby

Jag har varit en sucker för Hampton Republic-serien hos Kappahl en längre tid. Men det har varit titta titta och inte köpa något hittills, då serien börjat på 86/92 - alltså för stort för vår lillplutta hemma. Det är lite tråkigt när man har ett barn som är mindre än medel och inte använder speciellt mycket bodies längre. De flesta kläderna i hennes storlek är såklart babyanpassat och BARNkläderna börjar på de flesta ställen i storlek 92. Det finns givetvis butiker som säljer tröjor m.m. även i mindre, Next exempelvis där vi är storkunder, men Newbie och liknande är kollektioner jag tycker väldigt mycket om och då är det lite typsikt såklart : )
 
Hur som helst! Hampton Republic var det jag skulle blogga lite om! FÖR dom har äntligen släppt serien på babyavdelningen också! Så otrooooligt fint allting och klänningen ovan med sandrig överdel och blå kjol köpte vi hem igår. Det första av troligtvis en hel drös kläder därifrån : ) Tips om ni lyckats missa denna ljuviga kollektion från Kappahl!
 
 
20
Isabell

När publiceras vinnare av tapettävlingen? :)

Mette

Till våren kommer det massa fint också!

Och det kommer komma nå riktigt roligt på Newbie.... ;)

Svar: Skvallra!! :)
Linda Blom

Hjärtebarnsmamman ♥

Såååå fint, är en sucker för rött & blått! :D

Hanna Karlsson

Så fina kläder!

Isabel

Så typiskt, för mig är det precis tvärtom. Vår son var väledigt rund och go tidigt så han hade storlek 80 redan vid 5 månader. Vi ville såklart ha bodies till honom men det var jättesvårt att hitta, bara tråkiga basic. Så vi har verkligen fått leta. Nu närmar han sig året och nu funkar det bättre med tvådelat eftersom han går. Men jag vet att jag grämde mig över att de inte kunde göra bodies i lite större storlekar. Klädtillverkarna borde ju tänka att det finns borde yngre och äldre barn i olika storlekar så det borde finnas lite av varje tycker jag. Vet även vissa som har bra mycket större barn än vi men som gillar att ha typ linnebody under kläderna på vintern så att ingen kyla kommer in mellan jackan och byxan. Det borde väl nästan vara omöjligt att hitta till en 4-5 åring?

Svar: Ja du ser :) Selma har 80 nu och hon är ju 1,5. Ja plus nästan 2 månader. Så himla häftigt och underbart att alla barn är olika!! Jag tänker att bodies till så stora barn kanske inte är helt praktiskt när det kommer till toalettbestyren osv. Men håller helt med om att det vore toppen med lite mer spridda kläder bland storlekarna :) body OCH tröjor :)
Linda Blom

Ninni - Vimsiga mamman

Men så mycket fint!!

Sofie

Våran lilltjej är 2 år och 2 månader och har också stl.80 och det är så tråkigt när man ser hennes jämnåriga i nåt fint och så visar det sig alltid att det är stl.92 eller större och man bara.. "jaha, det kanske hon kan ha när hon är 4 år" ;) fast ibland är det lite mysigt också att hon fortfarande kan ha såna där mysiga små overaller från newbie och alla söta små tröjor med öron och grejer på. man får se det positiva helt enkelt, att de är enkla att bära på och sånt också, haha!

Helena Rahlenius

Var också och kikade på kläderna och för en gångs skull fanns det riktigt snyggt till killar också :)

Anonym

Haha, och jag som tycker att från 92 och uppåt, när det inte är "bebiskläder" längre är så tråkiga och alldeles för vuxna på många ställen för små pluttar. Speciellt tights, som är alldeles för tajta och inte alls anpassade för en blöjrumpa..

annatotti

Älskar också de kollektionerna! Och bästa - kläderna går upp till storlek 170 cl så man kan töntmatcha! 😜

Josefin

-Min dotter hade en marinblå klänning med rosa bälte i midjan från Hampton republic när hon fyllde ett. Den var 2 storlekar för stor men satt perfekt så misstänker att kläderna är små i storlekarna!

Svar: Denna är det 80 på och sitter som en smäck D:) 80 har hon alltid annars också, så det beror nog på plagg också :)
Linda Blom

Tess

Mitt barn har också varit lite mindre än medel hela sitt liv, men vi använde bodys så länge vi bara kunde. Så praktiska och fanns i så härliga mönster :-)

Robex Lundgren

söta

Marie Bergman

Åh så mycket fint :)

Annelie mamma till Tyra

Åh jag förstår dig precis! Min dam är inte heller så stor, snart 1,5 har 80 på byxor för längden (74 sitter som de ska men är för korta) och kan fortfarande ha 74 i tröjor. Det är lite tråkigt att de finare barnkläderna inte passar småpluttar som våra, men vi kommer att få handla där så småningom om, förmodligen med ångest när man kollar på babyavdelningen och tänker "ååååhhh vad söt!" haha :)

Fröken.A

Så söt skjort onepiecen va! Synd lilleman är lite för stor nu :)

Fröken.A

Så söt skjort onepiecen va! Synd lilleman är lite för stor nu :)

millan

Hmm. Varför går jag aldrig in på kappahl och kikar.
Jösses så snygga kläder!

Malin

Söta kläder :-)

Mette

Hehe nu kan jag "skvallra"... Newbie kommer få in lite inredning till våren! Kommer bli sååå fint!

Du har väl inte missat att Newbie öppnat en egen butik i Stockholm? Ta dig en tur dit nästa gång du är i Stockholm, säg gärna till innan så kan vi hejja! Jobbar nämligen i den butiken :D

Svar: Hihi!! I KNOW!! Har redan hört detta! Såååå underbart spännande : )
Linda Blom