Sparkbil till smulis

Vi inväntar en vit sparkbil till Selmis som hon skall få i julklapp. Herregud vilken beslutsångest jag hade innan jag valde.. Mintgröna och rosa ovan är två stora favoriter, likaså de andra tre bilarna. Men tillslut gjorde jag det enkelt för mig och tog en vit. Är helt övertygad om att S kommer älska den då hon tar varje chans hon får att åka på diverse sparkbilar och liknande.
 
Kommer från Bestkids som har mängder av olika varianter : )
 
15
Hjärtebarnsmamman ♥

Åh så fina!

Annster

Så fina :)

Anonym

Ja dom är så fina :) min son, ca 6 mån yngre än Selma, fick en sådan av sin morfar i julklapp förra året :) då var han ju alldeles för liten för den, men nu är han 13,5 månad och har börjat klättra upp på den själv och når precis ner med tåspetsarna så han kan ta sig fram en liten liten bit själv (bara rakt fram), haha. Men bäst är ju om mamma eller pappa knuffar på förstås ;) tycker den är toppen, dels så är den ju väldigt fin och ser inte sådär plastig ut som vissa sparkbilar gör + att jag tror att barnen tycker det är kul att den ser mer ut som en "riktigt" bil. Typ :) den är så fin att man kan ha den bara som prydnad :)

Fröken M

Dom är så fina ! V har en silverfärgad/grå !
Har du sett att vårt grannhus på kolmilestigen ligger på blocket ?
Kram

Hanna

Dom är verkligen jättefin! Har den grå nere i vänstra hörnet i min studio. Barnen älskar den! Den har hållt sig jättebra, och är stabil och superfin. Den var inte kul att bygga ihop dock😜 tur att man har en händig pappa till chef;)

Hanna

Dom är verkligen jättefin! Har den grå nere i vänstra hörnet i min studio. Barnen älskar den! Den har hållt sig jättebra, och är stabil och superfin. Den var inte kul att bygga ihop dock😜 tur att man har en händig pappa till chef;)

sandra - 21år, fru och mamma till 3 flickor

Hon kommer att få sååå mycket fint i julklapp! =) <3

Svar: Vissa julklappar har vi redan packat upp, hihi. Köket exempelvis :D
Linda Blom

På Selmas gata

De är superfina! Vi har en sådan fast varianten som kallas "stridsflygplan" på sidan som du länkar till. Håller med anonym ovan om att den är mycket finare än de där plastiga, det blir nästan som en inredningsdetalj i sig:) Lyckliga Selma!:)
Kram/tanja

Kvartettmamman

Tycker att du valde helt perfekt färg. Om Selma blir storasyster så passar en vit bil perfekt om det blir en lillebror :)

Ha en bra dag. Kram ♥

Linnea altenborg

Jag har den mintgröna till min son,han fick den i 1års present i somras :)
Han älskar verkligen den bilen !
Så det blir ju en kanon bra julklapp till Selma,hon kommer säkerligen att bli super glad över den vita bilen :D

Louise

Bara jag som har en ettåring som prövar vårt tålamod nå enormt? Verkar som alla andra alltid är på strålande humör och sover obesvärat som små änglar 🙈😂

Läs min blogg och kom med tips snälla!

www.louiseomalltochinget.blogg.se

erikasblogg.se

Vi köpte en sån bil till lilleman i 1-årspresent och den används flitigt :) Dessutom en väldigt fin inredningsdetalj, hihi.

JUNITJEJ

Så fina!

Tess

Verkligen härliga! :-)

Caia.se

Hon kommer älska den! Luna älskar att åka swingcar, inte samma sak men de älskar sånt i den åldern :)