T o r s d a g

Ikväll lägger jag mig i god tid.. Jag känner mig relativt i fas när det kommer formeli och det känns så skönt. Det behövs bara några dagars sjukdom för att halka enormt efter och det är svårt att ta ikapp när det redan går i högt tempo i vanliga fall. Nu hoppas jag att vi skall hålla oss friska, trots att jag skrev att jag är ikapp. För det blir mycket roligare att jobba när jag kan hålla extra korta leveranstider :)
 
9:45 vaknade vi idag, jag och Selma. Klockan hade jag ställt på 08:30, men jag sov tydligen väldigt djupt. Vi missade första samlingen på rytmiken, så vi fick gå på andra med de allra minsta istället. Såhär i efterhand var det skönt att få sova ordentligt och vakna utan klockans signal som väckte. Selma är ju en liten tröttis i de flesta fall. Det är sällan vi går upp innan 9 och hon sover hela nätterna från 19:30.  Men när vi väl har våra krångelnätter så är det verkligen just ett evigt bökande skall tilläggas, haha.
 
Nu ligger jag i sängen och skall ta och sova. Imorgon är vi bjudna hem till Anna och Julia och det skall bli så roligt och se om tjejerna leker lika bra tillsammans som sist :)
8
e

så himla söt :)

Robex Lundgren

söt

Marie

Så vansinnig avundsjk jag blir på era sovmorgnar, haha :). Här kliver vi upp strax före 06 VARJE DAG och hon somnar vid 20 på kvällarna, har uppenbarligen inte behov av mer sömn min tvååring. Hon har alltid vaknat tidigt. Vissa perioder stiger vi upp 05... Suck! Men då krånglar hon aldrig utan sover hela nätterna alltid (undantag vid mkt feber exemplvis) och så kan hon sova två timmar dagtid istället. Men även om vi drar ner på dagvilan så vaknar hon supertidigt, hon bara är morgonpigg!

Klänningen passade fint!

Maria

Hej Linda! En fråga till dig som frisör... Min dotter på 1,5 år har liknande fridyr som Selma, tunt flygigt hår som börjar bli långt bak. Jag fundersr på att klippa det för att göra det tjockare och få lite mer frisyr. Vad tror du?

Svar: Det ger såklart en fylligare känsla. Men här blir det ingen klippning ännu.. Delvis för att Selma älskar att ha tofsar och själv ber om det, men även för att jag och hennes pappa tycker att det är så gulligt med det där tunna påväg-ut-håret. Det stör henne inte ännu så det för vara kvar :)
Linda Blom

Mot Ett +

Älskar den lilla tofsen. ^^

Ida Nilsson

Hoppas att jag också får sådana där enkla och långa nätter när vår lilla tittar ut!

Helena Rahlenius

Gud va fin hon är !!

Robex Lundgren

söt