Therese mammamys

För ganska länge sedan fick jag en inbjudan till Therese Wickmans mys-event i Örebro. Blev så himla glad, delvis för att det var såpass nära som Örebro faktiskt ligger, men för att jag blev en av få utvalda till ett litet och gemytligt gäng.
 
Igår blev det alltså dags att packa in mig i lilla bilen och plocka upp två andra Karlstadbor som fått en sista-minuten-inbjudan p.g.a. två sjukdomsfall. Såå roligt för mig som trodde att jag skulle få åka själv. Vi styrde vår kos mot Ibis Hotell. Där möttes alla mammor upp och checkade in på ett varsitt enkelrum allihopa. Det var såå skönt och även om det givetvis är hur mysigt som helst att sova tillsammans med andra mammor, så tror jag vi alla uppskattade att få vårt eget ändå. Det är så lyxigt på något vis! Hotellrummen låg dessutom samlade tätt intill varadra, så där sprang vi in och ut i varandras rum resten av helgen, hihi.
 
När vi samlats allihopa traskade vi rätt över parkeringen för att inta Gustavsviks relaxavdelning! Jag undrar om det var tyst en enda sekund under våra timmar där? Allihopa stegade vi dessutom ned till äventyrsbadet och åkte forsen. Jag, Malin och Erina gick dessutom ned och åkte fler gånger. Man blir liksom som ett barn på nytt och det killar sådär härligt. Och ja.. Ett och annat blåmärke har jag idag, haha.
 
När vi duschat av oss och gjort oss klara efter timmarna på Gustavsvik knallade vi tillbaka till hotellet för att göra oss iordning inför kvällen. Det vankades privatspelning av bandet engelska bandet The Din. Riktigt bra och man fick sådan där härlig Hoffmaestro-känsla av dom, det gillar jag. Finns på Spotify om ni vill lyssna. Therese delade ut uuurfina goodiebags och sedan kom en vit limo och hämtade upp oss för att ta oss ut till Goda Rum för ett helt magiskt julbord - vilken miljö! Och VILKEN MAT!!! Dit kommer jag ta med mig nära och kära och besöka fler gånger i år.

 
Efter att vi ätit, massor! Både julbord och dessertbuffé och pratat sådär löjligt mycket i ännu fler timmar kom limousinen och hämtade upp oss igen för att köra oss iväg till Ritz. Där hade vi ett VIP-bord bokat och det dansades och dansades. Så himla rolig kväll och min premiär ute på krogen sedan jag blev gravid med Selma. Vi gick vidare en sväng, innan jag och några tjejer till hoppade in i en Taxi för att slänga oss ned i våra sängar och sova gott. Jag hade glömt hur skönt det var att få ta av sig klackarna efter en helkväll och natt.
 
 

Morgonen därpå blev det dags för långfrukost innan vi kramades och begav oss åt olika håll. Vilka dygn alltså! Så himla grymt uppstyrt av Therese! ALLTING!! Och såå himla roligt med både välkända och nya ansikten. Jag hoppas inte det dröjer innan vi ses igen <3 Bilresan hem blev en historia för sig.. Hihi.

TACK alla underbara tjejer, mammor och vänner för ett helt fantastiskt dygn tillsammans. Gud vad jag har haft roligt alltså!  Malin (Tvillingmorsan)EmmaErinaElinaElin  och Maria, Natali, Therese & Evelina .
 
7
Sandra - 21år, fru och mamma till 3 flickor

Åååhh vad jag är avis på er!!! Hade ju så gärna velat följa med jag med, men som jag sa till Therese, har man en bebis så har man. Hon är ju faktiskt inte med än ett par veckor så vill ju inte lämna henne än. Jag är inte redo! Men jag vet ju att fler tillfällen kommer och snart är det ert mysevent. Längtar!!! Puss <2

Emmelie - ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Men åh vilken mysig tillställning ni vart på <3

pernilla

Åh så kul!
Bor i Örebro! :)
Ska verkligen testa julbordet... och om du ska dit igen rekommenderar jag dig att besöka Djupadalsbadet som också ligger i Kumla! Väldigt barnanpassat :)

Longevity - en blogg om hälsa

Ser trevligt ut!

Cissi

Vad mysigt och lyxigt! Helt klart välförtjänt ;) 💗

Jenni

Underbart!

Cherie | Börja Spring

Så mysigt det såg ut :)