Vår fredag

Hej vänner!
Vi sov sådär extra länge idag också och det blev lite stressigt ned till bilen för att åka iväg till våra vänner en halvtimme bort med bil. Idag tillbringade vi nämligen heeeela dagen tillsammans med Anna och Julia. Båda tjejerna skippade middagssovningen och det var leka, leka, leka hela dagen lång för dom båda två och ett evigt tjattrande på de två mammorna. Så himla mysigt!
 
När klockan närmade sig sju åkte vi hem igen och då tvärdäckade Selma i bilen såklart. Fick väcka henne för lite kvällsmat, ombyte m.m. när vi kom hem och sedan var hon pigg som en mört till klockan blev efter 22:30. Dålig planering av mig, som nästan alltid har med kvällsmat och pyjamas i väskan ifall man blir borta extra länge. Men ibland blir det lite tokigt och nog tusan går det bra det också : ) Jag och J slog på en film och tillslut märkte jag att Selma blev sådär löjligt trött igen och stoppade henne i säng för att fortsätta titta på filmen med min kära. Jag minns inte när vi BARA såg en film - utan telefoner, datorer, tankar på jobb eller liknande senast, så det var mysigt.
 
Jag är en rastlös själ och vill alltid vara så effektiv som möjligt.. Helt galet. Men jag sitter nästan och rullar tummarna om jag bara gör en sak åt gången, som exempelvis att se en film. Det är något jag behöver träna på.. Slappna av även efter att Selma somnat. Kunna vara i nuet lika mycket när kvällen kommer, som jag kan när jag är tillsammans med henne : )
 
Nåja.. Kvällstankar!
Nu skall vi lyssna på P3 dokumentär-podden och sova.
Imorgon väntar en härlig familjedag : )
6
emmie kristoffersson

Super fina bilder, och enormt vacker header! :)

Annster

Fina bilder :)

Emmelie - ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Åh jag är likadan som dig, rastlös som bara den. Att bara slappa har jag otroligt svårt o göra tex, även om jag VET jag borde och behöver de.

Hanna Karlsson

Vilken mysig dag!

Sandra - 21år, fru och mamma till 3 flickor

Fina Selma! Vi saknar er, snart dags för lek & bus kram

Anna - annaskalla

Det är jobbigt att inte kunna slappna av, jag kan inte heller det. Men man får mycket gjort istället :)