Vår fredag..

I fredags drog vi ihop ett gäng vänner och bekanta och pallrade oss iväg till öppna förskolan. Himla roligt att instagram kan hjälpa en att få tummen ur och ses sådär allihop. Timmarna flög iväg och vi var kvar tills långt efter att dom stängt. Selma somnade t.o.m. i min famn. Efter det halverades gruppen och jag och Elin + barnen såklart, följde med hem till Erina där vi stannade fram till kvällen. En urmysig fredag med minst sagt lekglada kids i mängder.
 
 
9
Therese

Vilka härliga bilder, härligt gäng, härliga mammor och härliga ungar ❤️ Åh vad jag hoppas kunna hänga med då och då till våren 😊

Svar: Det måååååste duuuu : )
Linda Blom

Anonym

Hur tänker du kring att exponera Selma så pass mycket i text och bild som du gör? Både på blogg och instagram.
Vet att många sätter sin gräns vid 1 år och dylikt.. Vore kul att veta hur du tänker :)

Anonym

Hur tänker du kring att exponera Selma så pass mycket i text och bild som du gör? Både på blogg och instagram.
Vet att många sätter sin gräns vid 1 år och dylikt.. Vore kul att veta hur du tänker :)

Svar: Jag exponerar inte Selma i text, mer än små små detaljer som vikt, vad hon kallar vissa saker osv, men bilder känns för oss hittills okej. Jag har skrivit om detta förut. Men för att nämna det kort skulle jag aldrig lägga upp bilder utan kläder, aldrig skriva djupare texter om Selma som person och hennes uppväxt, och aldrig gå in på saker som hon skulle uppfatta som alldeles för privat när hon blir äldre.
Linda Blom

Annster

Fina bilder :)

michaela- mamma till två små ♥

men ljuvliga små barn alltså! det måste vara guld att ha så mycket härliga barn och mammor att umgås med. och vad stor selma har blivit, vart tog bebisen vägen?!

Svar: Ja åh.. Att bli mamma har verkligen varit underbart på så många sätt. Inte bara just det med kärleken och relationen Selma, utan att vi funnit/kommit närmare så fina vänner, insett vilka som kanske inte riktigt förtjänar det, så mycket skoj vi tar oss för osv. Så himla himla glad för det :)
Linda Blom

Anonym

Guu va kul! Hade gärna varit med!

Hanna Karlsson

Vilken mysig dag!

bexollila

missa inte att du kan vinna en personlig header - http://www.nattstad.se/bexollila/vinn-en-personlig-header-16181924 eller varför inte en topp värd 299: - http://www.nattstad.se/bexollila/tavling---alla-kan-vara-med-16155210 eller varför inte både och :D?

Frida

Så mysiga bilder!