Veckans PT-pass

Linda.. Ni vet den där gamla gymnasten? Haha! Min sjukgymnast frågade nämligen om jag var just en gammal gymnast när jag där.. Likaså säger min PT Emma.. Jag är tydligen väldigt rörlig i lederna.. Brukar skratta jag gott åt det, stela, latmasken Linda liksom : ) Men det är roligt att få höra.
 
Hur som helst, veckans pass med Emma är gjort och det med råge. Mina armar kändes som vibrerande, kokt, spaghetti efteråt. Jag var heeeelt slut! Samtidigt som jag alltid är så fylld av energi efter ett pass med henne. Jag kan inte säga att jag känner hemma på gymmet ännu.. Jag känner mig snarare ganska liten och bortkommen. Men så fort Emma visar sig så fylls jag av en trygghet på något vis. Det kan låta hur löjligt som helst.. Men jag är på god väg i alla fall. Jag gillar att hänga där och få koppla bort allt jag har i huvudet.
 
Vi pratade om det idag, jag och Emma. Att jag liksom fokuserar på det kroppsliga och alla tankar på allt vad jobb eller vardag är befinner sig någon helt annanstans. Jag är i nuet, i träningen, i räknandet av antal armhävningar eller andra övningar. Det är enormt nyttigt för en person som mig. Det går i ett hela tiden och trots att jag är väldigt lugn i mig själv, så är det ändå mycket att göra om dagarna. Idag var jag dessutom på personalmöte på Headspot och jag kommer att börja gå tillbaka dit lite smått också, Det blir alltså att kombinera hemmalivet med Selma som inte kommer börja förskolan förän tidigast augusti nästa år då hon är 2,5 år, heltids jobb med mitt egna företag och sedan även jobba lite extra i butiken. Jag trivs med många bollar i luften (även om det medför ett smått kaosartat minne många gånger, haha) - men faktum kvarstår! Ibland är det nyttigt att släppa allt och bara fokusera på något annat en timme, träning exempelvis.
 
16
sandra (blivande frisör)

du är så duktig! en väldigt stor förebild för mig är du :)
kram

Svar: Men vad fin du är : ) Tack!
Linda Blom

Anonym

Hej Linda

Svar: Hej : )
Linda Blom

Annster

Bra jobbat! :)

Svar: Gör mitt bästa iaf :D
Linda Blom

belloo85

Gud vad duktig du är!!

Jag önskar jag kunde komma igång..ska gifta mig nästa år och formen är INTE bra haha...men lite inspo har jag fått av dig faktiskt! Underbar blogg! kram

Svar: Vad roligt att höra att du får lite inspiration! Heja heja <3
Linda Blom

Stina

Du är så fin, Linda. På alla sätt! <3 Kram vännen

Svar: Men duu då!!? TACK <3
Linda Blom

Alexandra

Va roligt att se att du börjat med träningen igen. Det är ett väldigt bra sätt att koppla bort allt annat utanför gymmet! :) Hoppas du får hålla dig frisk nu så du kan kriga vidare i gymmet för att snart se resultaten du vill och kämpar mot!! :)) kram

Luucy

Så härligt med träning :D

Malin

Hej!
Jag och mina tre vänner har precis startat ett UF-företag. Vår affärsidé är att tillverka en prototyp på en hopfällbar nappflaska med syfte att underlätta för småbarnsföräldrar då den tar betydligt mindre plats i skötväskan. Vi vore väldigt tacksamma om ni kunde svara på vår enkät samt länka den vidare. Har ni ytterligare frågor angående vår produkt skicka gärna ett mail till smartbottle.uf@hotmail.com
Kram

https://sv.surveymonkey.com/s/V656MZP

Johanna

Grymt, kör bara kör! #älskaträning 😘

Sofia

Jag försöker också komma igång med träningen nu! Tränat lite smått sen sonen var 6 månader men vill så fart på det nu (han är 14 månader nu :p)
Jag ska också vara hemma med min son tills han är ca 2,5 år-3 år men jobbar på helgerna när min sambo är ledig och kan ta sonen :)
Bara av nyfikenhet, är Jimmy hemma få när du jobbar? Undrar mer för jag är sugen på stt börja jobba fler dagar i veckan och då kanske min sambo är hemma dom dagarna :) kram!

Sandra - Mamma till Theodor ♥

Om jag ändå lyckades ta tummen ur och ta tag i träningen :)

e

vad duktig du är ! :)

Mot Ett +

Jag borde också sätta igång med träning! Har ett gymkort men det vore ju bra om jag använde det också. ;)

Snygga träningsbyxor BTW! :)

G I N A ~

Nice! :D

Alicia - Alicia And Stuff

Du är så duktig!

Helena Rahlenius

Gud va duktig du är !!