Emmaljunga Super Nitro White Letherette

Igår fick jag ett samtal från Köp Barnvagn - vår nya vagn hade kommit! Så idag fanns den färdigmonterad och klart att hämtas ut och jisses vad glad man kan bli av materiella ting ändå. Den är såååå fin och det skall bli en fröjd att få börja använda den. Otroligt härlig att köra och sittdelen är stor och rymlig för Selma. Kanske lite väl stor för vår lilla kombi, men å andra sidan har vi en Brio Smile kvar när vi behöver kunna lasta mer i bagaget, den tag minimalt med plats i jämförelse med Emmaljungan. Men just "körglädjen" är tusen gånger mer med denna vita dröm.
 
Givetvis kommer jag även att recensera och blogga mer om den framöver, men först vill jag "lära känna" den lite. Selma verkade tycka att det var spännande med ett nytt vrålåk. Hon ville t.o.m. testköra den själv när personalen inna i butiken knäppte en bild av oss : ) Jag tror vi kommer trivas som bara den. Och som alltid grym service inne på Köp Barnvagn och det vill jag ge en extra kram för.
 
 
19
Jeanette - En mammas vardag

Vilken läcker vagn:)

Robex Lundgren

finna bilder

Marika

Vi har samma vagn, dock de andra hjulen som var innan uppdateringen. Kan starkt rekommendera att ta sv bakhjulen när ni ska lasta lite mer, det blir en stor skillnad vilket man kanske inte tror, för om jag inte minns fel har ni precis som vi en V50. Njut av en underbar vagn!

Svar: Tanken har slagit mig :) får prova!!
Linda Blom

Ann-Sofie

Jättesnygg vagn!
Vi bytta från Brio Smile till Emmaljunga i somras och jag är så himla nöjd. Brion var bra men enligt mig är Emmaljungan så mycket bättre!!

Anonym

Varför har ni köpt en större vagn än den ni har? :) Tycker de flesta brukar leta upp mindre och smidigare vagnar när barnen blir runt 1.5 och hellre går och utforskar än sitter i vagn, samt inte sover i samma utsträckning? Bara nyfiken

Svar: För att Selma skall få mer plats och för att jag tycker att den känns mer robust och ordentlig :) Dessutom har jag som kram att Selma skall sitta vänd mot oss och då begränsas utbudet ytterligare :) Kanske blit det en smidigare sulky-liknande vagn när hon blivit ännu större, det får vi se. Men just nu känns det väldigt bra med de två vi har :)
Linda Blom

A

Verkligen en superfin vagn! Jag har också ett krav att min dotter ska sitta vänd mot oss plus att vi åker bil ofta. Därför så köpte vi en babyjogger versa. Men jag undrar. Varför en vit? Riktigt snyggt med vitt men det blir ju så snabbt smutsigt. Ett plus att det kanske kan torkas av lätt när det är läder men då behöver man göra det efter varje anvädning då skorna blir skitiga när man varit ute ex på vintern. När man recenserar en vagn för ett företag får man vagnen gratis då eller rabatterat?

Svar: För att jag tycker att den är fantastiskt fin i vitt :) konstläder gör att jag kan torka av den :) Den svarta vi har är betydligt svårare att torka av isf och den blir också smutsig. Vi kommer att ha en åkpåse och dyna i vagnen så det sparar också undan det vita lite :)
Vem har sagt att jag recenserar vagnen ÅT företaget? Det är följarna på min instagram som efterfrågat recensioner :)
Linda Blom

Tess

Åh, vilken fin vagn! :D Kram

Sanna

Vad roligt med en ny vagn. Den är jättesnygg!

Jessica

Hehe inte alls sponsrat inlägg eller? No hate.

Svar: Att dom tar kort på kunder som är där inne och handlar vagnar är inget konstigt : ) För jopp! Vi har betalt för vagnen : )
Linda Blom

JUNITJEJ

Vilken fin barnvagn!

Ida Nilsson

Jag har varit förälskad i denna vagnen sedan innan jag blev gravid! Vi ska snart beställa den tänkte vi, älskar den! Vi har dock funderat på den svarta med guldiga alt silvriga ränder. Läder är ju lätt att torka av, men tror du inte det blir fläckar snabbt på den? Den är ju grymt snygg, men vill gärna ha praktiskt också! :)

Lina

Hur är fjädringen på vagnen? Hur tror du den är att gå en promenad i skogen med där det är lite rötter mm? Förstår att du antagligen inte hunnit gå någon skogspromenad ännu och att du kommer skriva det när du recenserar vagnen men är nyfiken :-)

JohannaM

Du har så rätt i att det inte är nåt problem med den vita färgen. Vi har en Mondial i samma tyg som snart har ett och ett halvt år på nacken, och jag har knappt torkat av den en gång ens. En vagn blir faktist inte så smutsig om man lägger på regnskydd när det behövs och ser efter lite när man lägger den i bilen. Enjoy! :)

Malin S

Köp barnvagn är bäst! Var inne där häromdagen och deras service är något utöver det vanliga!

Och vagnen är jättefin.. trots att den är vit.. och kommer bli jättelortig.. och att Selma kanske måste åka i den med sina konstiga dockor hon kommer få... och att hon kanske måste ha rosa tröja på sig... och dessutom kommer få en paketkalender i jul. Vid närmare eftertanke.. hur ska detta gå...? :O
Skämt åsido... den är supersnygg!!

Svar: Hahaha! Ja herregud.. Det är då häftigt att vår familj går under av alla konstiga och felaktiga beslut vi tar.. Puh!!! Ibland undrar jag om det står "jag är en märklig person, lär mig ta de rätta besluten" i pannan på mig typ.. För jisses vad jag agerar (och inhandlar) fel i många människors ögon jämt och ständigt :O Kram Malin! Du är så härlig :)
Linda Blom

Robex Lundgren

snyggt

Therese

Den är så snygg! Jag har super nitro men chassit under din..
Så sugen på det nya chassit med den vita läder sittdelen.
Dock vill inte sambon byta..

Malin

Jättefin vagn :) Emmaljunga är himla bra!

Mirre

Åh är det köpbarnvagn i Karlstad? :)

Svar: Japp :)
Linda Blom

Thoria

Vi ska köpa en syskonvagn och jag har sån beslutsångest.. Har velat ha en vit vagn från början men blev en i navy förra gången då min sambo inte var lika förtjust i tanken på en vit. Men nu när vi ska bestämma oss för en ny så lutar det åt en vit letherette ändå. Vad tyckte du om det? Syntes smutsen mer o var den lätt att torka av? Tråkigt om det blir missfärgningar tänker vi.. Jättesnällt om du kunde svara o dela med dig lite hur du tyckte :)