En längtan efter jul..

Julen närmar sig. Ja men faktiskt! Jag har känt det sedan en ganska bra tid tillbaka, då jag är i full gång med att planera traditionen här i bloggen. Jag tror ni alla vet vad jag pratar om - julkalendern såklart! Den är redan fylld av helt makalösa ting, men några luckor har jag fortfarande att fylla. Ni kommer älska den, jag är helt övertygad och jag längtar verkligen efter att få publicera den för er. Men ett tag till får vi vänta.

Men vi är fler som planerar inför julen - Jollyroom bland annat. Idag släpps nämligen deras bedårande reklamfilmer på Kanal5 där barn berättar vad dom önskar sig i julklapp. Jag smäller av så fantastiska.
 
I år skall jag passa på att fylla en liten presentkalender till henne. Hon har verkligen förstått grejen med att öppna paket nu, så en liten presentöppning varje dag fram till jul kommer hon tycka är roligt. Föra året hoppade vi över det, hon var ju bara 8 månader då och förstod inte alls det där med att öppna paketen. Och framförallt kommer mamman tycka att det är härligt att få pyssla lite. Annars har Jollyroom massa fina adventskalendrar här - ett litet tips inför julen, nu när jag ändå delar en av deras underbara reklamfilmer.
 
 
I samarbete med Jollyroom.


Mitt favoritklipp är på lilla Amy som tycker om Astrid Lindgrens figurer, precis som Selma.

2
Anonym

Kul! Men jag har såå svårt för att förstå det där med ett paket varje morgon fram till jul... Delvis kanske för att jag jobbar på en förskola, och det gör så ont i hjärtat varje morgon i december när många av barnen kommer in och ska berätta (ibland visa) om vad de fått på morgonen. Och så finns det de barnen som inte fått något alls, och som man vet inte får mycket på julafton heller. Och JAG anser att det inte är hur många paket man ger sina barn som spelar någon roll, varken innan jul, på julafton, eller efter. Men de andra barnens blickar och tillbakadragande i december.. Fy, det ser jag inte fram emot.

Caia.se

Har tre flickor och det kommer bli många julklappar! Men det är roligt! :)