Min helg..

Och så gick ännu en helg.. En enormt mysig och fullspäckad sådan skall tilläggas! Det började redan i fredags när jag mötte upp min vän Lina på stan vid 19:30. Det blev restaurangbesök och tjat länge länge, gick vidare till Jaguar och drack lite alkoholfria drinkar och tjattrade ännu ett par timmar, innan vi begav oss hemåt igen. Så himla mysigt!
 
På lördagen vaknade vi sent hela familjen. Selma sover fortfarande oroligt om nätterna, men har tagit ett par rejäla sovmorgnar i helgen. Runt 10 på lördagen.. Det blev en lugn förmiddag hemma innan jag begav mig iväg för två familje/syskonfotograferingar. Så himla roligt att människor vill att just jag skall hjälpa till att föreviga med hjälp av min kamera. Jag får samma prestationsångest kombinerat med lyckorus varje gång. Jag tror att båda fotogrageringarna gick bra faktiskt, det känns bra i alla fall och den ena är klar och jag känner mig själv väldigt nöjd. Bjuder på bilder under veckan.
 
Idag, söndag, slog vi oss ihop med mina föräldrar. Det blev en tur till välsviken XXL, Lager 157, Elgiganten och sedan åkte vi in till stan och åt på Spicy hot. In på Hemmakväll och inhandlade alldeles för mycket godis, för att sedan bege oss hem till dom på lite eftermiddagsmys.
 
Fullspäckad, men energigivande helt helt enkelt.
Hoppas ni haft en bra ni också! : )
2
Anonym

Varför alkoholfritt?

Svar: För att Lina inte kan dricka alkohol och för att jag själv valde att ta bilen och inte var sugen på något annat än det :) Men måste man ha en speciell anledning egentligen?
Linda Blom

Emma

Det lät som en alldeles perfekt helg, härligt! :)