Ett nytt litet liv..

Det blev en natt med lite mer sömn, besök på BVC och vår lilla 1,5-åring väger 9335g och är 78cm lång. Mini-snosan! Någon vaccinering blev det dock inte, då hon vaknade snorig idag igen. Jäkla skit om det tar omtag.. Men hon har varit pigg och glad i alla fall och jag hoppas det fortsätter så. Vi får se morgondagens status om det blir rytmik eller ej.
 
Framåt kvällen lämnade jag S och hennes pappa hemma och begav mig mot patienthotellet med en påse presenter. Min vän Sandra har minsann blivit mamma till sin tredje prinsessa. Känslan av att hålla en alldeles ny liten människa i sin famn.. Ja, det är få saker som slår det. Grattis igen, vänner! Hon är LJUVLIG!
8
Isabel

Ljuvligt med ett nytt litet liv ♥

Johanna

Uuuu va mysigt ❤️ Vill oxå snosa nyfödd ☺️

Sandra

Tusen tack för de fina presenterna, så mysigt att du kom förbi! <3 Puss&Kram

Hanna-mamma till Melissa

Så typiskt att Selma är förkyld. Det kan ta sin tid innan dom blir helt frisk. Våra tjejer är ju nästa lika stora "små" 😊 Melissa vägde strax över 10kg och är 79cm lång. Hoppas allt är bra med er,trots förkylningar och nätter med lite sömn.

Kram kram

Amanda Niclasson

Åh gud så söt!

A

Så liten o nätt! Min dotter är lika gammal som Selma o väger runt 10 kg o är under 80 cm. Hon har alltid vart mindre än andra i hennes ålder men är väldigt aktiv.

Hanna Karlsson

Åh så ljuvligt!

Me & My Baby Dolls

Det var ett tag sen sist jag kikade inne hos dig :-) Ville bara säga hej och kolla hur ni har det :-)

Svar: Hej där! : ) Vad gullig du är! Helt okej här, förutom feber som slog till ikväll. Med er också hoppas jag! Kram
Linda Blom