Ett och ett halvt.

1,5 år blir hon idag, vårt älskade hjärtaHelt otroligt.. Det går så fort och jag är så glad och tacksam att vi får nästan 1 år till hemma tillsammans innan det är dags för förskola. Det är en gåva att få bli mamma och att vi sedan fick bli föräldrar till just Selma är långt över allt jag kunnat önska och drömma om. Älskade unge! Du är allt och mer därtill..
19
Liselott

Åååh, önskar jag också kunde gå hemma så länge, men jag har alltid börjat jobba tidigt med mina barn och Agnes är den jag började jobba tidigast med (6 månader) Känns fruktansvärt :-(

Liselott

Åååh, önskar jag också kunde gå hemma så länge, men jag har alltid börjat jobba tidigt med mina barn och Agnes är den jag började jobba tidigast med (6 månader) Känns fruktansvärt :-(

Linda Cathrine Liljemalm

Det går verkligen inte att ta miste om hur mycket ni älskar henne och vilken liten guldklimp hon är :)

Svar: Nej gud.. Hon är verkligen bäst i världen i våra ögon <3
Linda Blom

JUNITJEJ

ska ni skaffa fler barn?

C by Caroline ❤️

Så söt! Grattis lilla Selma :)

Petra

önskar dig en trevlig helg :)

Amanda Jona [SPONTAN]

Tiden går verkligen hur fort som helst, Selma låg liksom fortfarande i magen när jag började följa din blogg :) Ni har en så himla fin dotter :)

Madeleines.se

Åh lilla vännen, grattis på 1,5-årsdagen! Som tiden rusar!! <3 Och så smidigt det blivit att skriva kommenterar här på blogg.se, tummen upp om informationen man skrivit i stannar kvar också, ska genast kolla...

Madeleines.se

Nej det gjorde det visst inte men ändå, smidigare än innan! :D

Puss vännen!

Robex Lundgren

söta bilder

Erina - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer & Wilma

Jösses vad fort tiden går, tycker det är helt sjuk att wilmer och wilma blir 3 och 2 nu i vinter.Och söta Selma med finaste outfiten. Wilma kommer få ha samma kläder på höst fotograferingen.

s p i n d e l t j e j e n

Grattis Selma!! :)
Tiden går så fort - min lille blir 2 år i övermorgon! Ihhhh :D
Trevlig helg! :D
Kram C

SSANNAALICIA

Åh, vad fina bilder! ^^

Mybabyboo - barnkläder på nätet

Välkommen in och shoppa i vår webbutik med kläder till baby och barn, upp till storlek 116. Vi erbjuder ekologiskt, neutralt, mönstrat, mössor, volangleggings, dregglisar, klänningar, bodies; ja, en härlig mix helt enkelt! Happy shopping :)

Anonym

Ville bara säga att jag tycker att det är helt fantastiskt att ni är hemma med Selma så länge. Vilken trygg start i livet hon får. Önskar att jag kunde vara hemma med min son längre. .

Svar: Vad skönt att höra : ) Blir ofta bemött med motsatsen - Att hon kommer bli en tillbakadragen tjej som går hemma med mig så länge : ) Men jag tror som dig och är glad att vi har möjligheten, långt ifrån alla som har den : )
Linda Blom

Anette

Härligt att höra att ni ska vara hemma så länge med er lilla Selma. Jag kommer att vara hemma med vår minsta lilla tjej till nästa höst. Då är hon 2,5 år när hon börjar i förskolan och jag är så nöjd över det beslutet. Har vart hemma länge med alla barn, men med Wilma blir jag hemma längst.
Jag anser inte att de har ett behov av att gå på dagis, de behov barnen har i den åldern kan vi föräldrar tillgodose.
MEN, tyvärr så är det så många som påpekar för mig att Wilma skulle må så bra av att få vara på en förskola och träffa andra barn. ????
Hon har det utmärkt med mig hemma, lek på öppna förskolan tre dagar i veckan och dessutom syskon hemma. Och hon är så lugn och trygg i sig själv och alltid glad så jag fattar inte att andra ska kommentera att man är hemma länge.
Ren avundsjuka tror jag! Jag gör som du, är mamma på dagarna och sliter som ett djur på nätterna. På så sätt kan jag också vara hemma länge och jag är glad för det! Varje dag hemma med vår lilla skatt är en rikedom <3

Sabine

Jag måste bara skriva, jag blir SÅÅÅ glad när jag ser fler som faktiskt väljer att ha barnen hemma längre! 😊 Nu är jag väl medveten om att alla inte har möjligheten och så. Jag har nu två pojkar, Lucas på 1 år och 9 månader, samt Leon som blir 4 månader.

Jag har valt att ha båda barnen hemma, Lucas går inte på förskolan. Och jisses säger jag bara, ALLA ifrågasätter! Hela tiden! 😔 Idag är det visst lite så att "barnen ska gå på förskolan". Suck!

Jag är så glad att jag har möjligheten, och kommer därför ha Lucas hemma tills dess att han är 3 år! 😊

claudia

Vilka Ögon !! :D
så fin hon är !

Therese

Du tar otroligt fina bilder, vad använder du för objektiv? 😊