Lev Vackert

Vilken mysig familjehelg det blev! Jag och Selma sov hos mina föräldrar till fredagen. Rytmik med Johanna, Vida och Max och sedan började helgen på riktigt. Fredagsmys i soffan och i säng i relativt vettig tid. På lördagen åkte vi till Kristinehamn och J spelade fotbollscup. Vidare till Storfors för att fira svärmor och sov kvar där.
 
Idag drog jag med mig allihop till en av mina favoritbutiker - Lev Vackert! Där plockade jag ihop en present till svägerskan Nathalie som vi firat under eftermiddagen/kvällen. En sådär övermysig kväll som gjort mig sådär gott avslappnad och glad i själen. Nu är jag laddad för en ny vecka och den kommer börja tillsammans med ett gäng vänner imorgon : )
 
Hur har ni haft det i helgen?
7
Malin

Vilka härliga bilder! Själv har jag skrivit på en uppsats hela helgen, inte haft lika roligt med andra ord.

Heidi

Vilken mysig butik det verkar vara.. Jag är från Trollhättan men min man är från Storfors så vi hänger en del i Kristinehamn men aldrig sett denna butik... Vart ligger den ungefär? :)

Svar: Den ligger på väg ut mot skärgården : ) Googla! Du MÅSTE besöka den : )
Linda Blom

josefin

WOW, det här inlägget gav mig verkligen ångest!!
Vi flyttade in här i början av april... Vi har inte fått i ordning alls och väggarna är fortfarande tomma haha

Hanna Karlsson

Vilken mysig butik. I helgen har jag jobbat och så har jag sprungit en tävling. Det har varit en riktigt bra helg. Jag startar måndagen med att plugga. Barnen sover så ska passa på nu innan de vaknar.

erikasblogg.se

Härligt! Älskar helger som ger en energi inför ny vecka. Vi har med haft en fantastisk helg med familj, shopping och svampplockning :) KRAM!

Madeleines.se - Mamma & Fotograf

Förstår inte att jag aldrig varit inne i butiken när vi varit hemma, men jag som är barndomsvän till en av ägarna kan riktigt känna doften där inne, såg preciiiis ut såhär i deras hus när vi var små <3

Hoppas ni har en mysig måndag vännen!

Puss

Svar: Ja! Ingela har smak så det räcker och blir över <3 och såå mysig :)
Linda Blom

Linakayey

Vilken mysig butik! Kanske generellt lite gullig för min smak men hade säkert varit värd ett besök. :)