Selmas första jeans

Är det något jag har varit kräsen gällande i Selmas garderob så är det jeans. Dom får absolut inte vara stela, hårda och obekväma, spciellt inte innan hon lärde sig gå. Men så snubblade jag över dessa inne på Pricken (märket är Name It) och föll pladask. Så himla mjuka och goa! Selma älskar dom och säger att hon vill ha/har "jiiiish" på sig, hihi.  Ställbad midja, perfekt för en liten smalis och jag älskar mudden, då gör det inget att dom är för långa heller. Tips tips : )
 
Och ni Värmlänningar borde verkligen ta en titt på Pricken i Haga. Dom säljer dessutom min tavlor : )
11
Hanna Karlsson

Söta jeans!

s p i n d e l t j e j e n

Name it är toppen! Har en hel hög jeans från dem till min plutt. Han är så tunn och de är ju totalt ställbara i midjan vilket är super! :D

Camilla

Jag brukar köpa polarn och pyrets jeans till min lilla tjej. De påminner om de Selma har på sig och ja används flitigt här hemma:)

livet med Asperger och kronisk smärta

så söta.:)

michaela- mamma till tre 💗

känner verkligen igen mig här. har alltid dragit mig för att sätta på mina barn jeans. mjuuuukt ska det vara haha. min minsting har ett par i sin garderob (som inte används så flitigt om jag ska vara ärlig..) givetvis med muddar då. storbarnet har fattat ett stoooort intresse för jeans nu. tighta ska de vara och givetvis utan muddar. revolt mot mamma, tro? ;)

kramar till er ♥

Linda Cathrine Liljemalm

Så fina de är :) Skönt när att hitta plagg som verkligen passar det man söker :)

Johanna

Superfina!

Hjärtebarnsmamman ♥

Åh så söta! Finns inget värre än hårda jeans till barn!

Sabina

Oj, snygga! :)

Mot Ett +

Åh vilka coola jeans på en cool unge! :)

Team EQ

Va söta :)