Skogsluft

För ett bra tag sedan fick jag tips om en mysig aktivitet ute i skogen. Idag blev det dags att prova! Vi försov oss och kom lite sent, men oj vad mysigt det var. Barn i olika åldrar, sång, djur-jakt, korvgrillning och lekar. Och lite stampa vattenpöl också såklart. Det är bara ett tillfälle kvar nu men den skall vi verkligen gå på och sedan är det vi som är självskrivna när det drar igång i vår igen.
 
Jag har inte alltid varit en ute-i-skogen-människa skall erkännas.. Tvärtom hade jag en period i mitt liv under skolåren där jag ratade det totalt. Friluftsdagar m.m. var i mina ögon totalt onödigt och "sååååå booooring" haha. Men sedan har det succesivt kommit en myskänlsa för det och som fullkomligt exploderade när Selma kom. Nu vill man hitta på saker för hennes skull också och att vara utomhus är så gott för själen. Hon tolalt däckade i bilen hem och sedan det var bara att klä av alla ytterkläder och hon sov vidare.
 
Själv sjönk jag ned i soffan och är sådär härligt frusen som man kan bli efter ett antal timmar utomhus. Det gör gott för hjärtat när man hittat på saker med henne också och man kan liksom njuta lite extra av en stunds vila medans hon sover. Men en sak att komma ihåg - stoppa ned fleecesockorna i mina hunter-stövlar nästa gång ; )
14
Madeleines.se

Så mysigt!! Och jag var/är likadan, Micke skrattar ofta åt mig när vi är iväg för jag är så jäkla ovan friluftsliv, haha, men nog är det himla mysigt när det väl är mysigt och sålänge man har koll på de små vid sjöar och allt vad det kan vara (sist vi var iväg och Lion ville bada medan jag passade på Lova på andra sidan, typ) ^^

Puss vännen!

Svar: Haha! Jag fick en bild av dig a'la' "hej hej vardag"-style där du i högklackat i skogen, har armar långa som flaggstänger, hållande en jackluva i varje hand, sittande på barn som ränner åt varsitt håll. Haha! Typ så! :'D Även om jag vet att det inte riiiiktigt är på det viset!! Hihi.
Puss på dig också vännen!
Linda Blom

livet med Asperger och kronisk smärta

mysigt:)

Charlotte

Vilken underbart mysig dag. Jag har också varit sånn att jag inte vill ut i skogen men nu börjar intresset smyga sig på mer och mer. Hoppas att jag någon gång får njuta av skogen med barn. Jag vet att du skrivit lite om din föräldraledighet tidigare men det hade varit kul att du berättade lite om dina framtidsplaner :) är helt på din/er linje att vara hemma länge med barnen

Jeanette

Åh vad mysigt. Jag är ingen skogsmänniska och det har inte hjälpt efter att jag fick barn heller tyvärr:-/ Men kul att det anordnas såna aktiviteter hos er:)

Lina

Men va mysigt, kommer själv ihåg när jag gick på dagis och var med i "Skogsmulle" som det hette. En massa lekar, sånger och skattjakter ute i skogen, samtidigt som man fick lära sig hur man skulle bete sig i skog och natur :)

sandra (blivande frisör)

umgås inte du med Janni längre? jag tänkte för vi har inte sett henne någonting på bloggen de senaste året, hihi :)
kram

Svar: Nej vi umgås inte längre.. Jag bröt i början av året.
Linda Blom

Lovisa

Kolla in min blogg mode, skönhet och livsstils blogg :)

Hanna Karlsson

Det är så uppiggande att vara ute i skogen!

Svar: Jaaa <3
Linda Blom

Sofia

Hej! Jag har en liten tös i ungefär samma storlek som din. Jag tycker det är såå svårt att hitta bra ytterplagg som hon inte drunknar i. Har du några bra tips?

Sofia

Hej! Jag har en liten tös i ungefär samma storlek som din. Jag tycker det är såå svårt att hitta bra ytterplagg som hon inte drunknar i. Har du några bra tips?

Svar: Vi älskar hennes set från pomp de Lux på bilderna. Storlek 80 och dom är stoooora. Men dom funkar ändå faktiskt :)
Linda Blom

Småstadsfrun

Vad kul med träff i skogen! Hade det funnit i vår lilla stad hade vi varit med varendaste gång, garanterat. Härligt att det var trevligt och riktigt söta stövlar på lilltjejen ^^

Svar: Ja!! Såå härligt :)
Linda Blom

Mamma till tre

Hej! Vad är det för rolig aktivitet Selma går på? Har letat efter något sådant men inte hittat något.

Mot Ett +

Hösten kan faktiskt vara rätt härlig! :)

Vad mysigt att det anordnas sånt där till barnen. :)

Anna

vad är det för aktivitet och var? skulle kanske va kul för min lille plutt också :)