Natt-jobb!

Just nu har jag en tävling på min instagram i samarbete med Ellis Corner.
 
Klockan börjar närma sig morgon, nåja några timmar kvar är det, och jag har inte gått och lagt mig än. Jag och Selma börjar äntligen, efter snart 3 vekcor hemma, piggna på oss. Pappan i familjen däremot är det desto sämre med. Men fortfarande är vi förkylda och hostiga, så vi håller oss undan öppna förskolan och rytmik resten av veckan och hoppas på att vi hinner ladda med nya friskare krafter inför nästa vecka. 
 
Jag sitter och jobbar just nu. Har slitit som ett djur för att komma ikapp allt jag missat senaste tiden. Det har varit enormt mycket strul. Först var det en veckas semester, när jag kom tillbaka från den hade skrivaren gått sönder. Beställde en ny i panik och veckorna gick utan att jag fick någon leverans. Jag satt i telefon och blev lovad och lovad, men ingenitng hände. När det nya äntligen kom, så var det fel på den. Så jag har fått skicka tillbaka en tung jäkel på 27kg (yepp, det är vad min lilla maskin väger). Och mitt i detta blev vi sjuka och krafterna till att hålla samma tempo har inte funnits. Men nu är inkorgen återigen tömd och högen av beställningar betydligt tunnare. Under fredagen droppar det ned mängder av FORMELI-tavlor runtom i landet. Lika roligt vid varje utskick.
 
Nåja.. Med nya krafter så borde jag kunna få tid och ork till att kicka igång bloggen igen också. Jag känner ett rejält sug och har egentligen gjort hela tiden. Men det har inte funnits speciellt mycket att bjuda på när man ligger halvdöd i sängen och inte ens orkar lyfta på locket till laptopen : )
2
Gretchen

usch, kan bara säga att jag lider med dig..

Linda Cathrine Liljemalm

Härligt att ni mår bättre!!