Öppna förskolan x3


Vi har hängt en hel del på öppna förskolan i dagarna, tillsammans med härliga vänner. Perfekt sätt för barnen att leka och trötta ut både små hjärnor och kroppar och perfekt för mammorna att umgås och prata strunt. Så himla mysigt! Vi tänkte ränna runt och testa de flesta här i stan :D
 

Selma och Isabella igår, underbara små.. Tänk vad ni har vuxit.. Känns som att det var nyss ni var såhär pluttiga och satt och gosade med varandra. 
 
Och idag hängde vi med saknade Johanna och hennes små Max och Vida och såklart även Frida och Milton. Herregud vad dom röjde. 4 barn i en och samma rutschkana, så himla roligt att se. Det här kommer vi fortsätta med i höst. Extra roligt för Selma som till skillnad mot de flesta av hennes kompisar, inte går på förskola/dagis.
16
yasmine mamma till dennis

åh vad kul med öppna förskolan
var poppis när min lill kille var mindre.

M

Fina bilder :)

M

Fina bilder :)

Robex Lundgren

söta bilder

Johanna

Bästa hänget! Sötaste finaste kidsen 😍😍Ses om mån timme 😊😘

michaela- mamma till tre 💗

så fina barn, hela högen :)

Anonym

Alla barnen ser så glada ut! Superfina foton :)

Camilla

Så mysigt! Alexander är på dagis tis-tors så vi missar vårt öppna förskolan :`( Jag får åka dit själv ;)

Erina - Mamma till pseufotvillingarna Wilmer och Wilma

Säg till om ni skulle vilja ha sällskap en dag här på wåxnäs i kyrkan öppna förskola ☺️

Svar: Gärna!! :)
Linda Blom

. .

Det är OTROLIGT vackra bilder!
Men jag har en fundering. Jag är själv mamma, och jag skulle aldrig lägga ut bilder på mina barn, efter som att jag är glad över att mina bilder från min barndom inte finns på internet för alla att se.
Hur tänker du kring det?

Svar: Jag har svarat på det tidigare :) Jag visar bilder, men skriver inga djupare texter om henne och delger inte information om Selma "som person" :)
Linda Blom

Maja

Hej! Måste fråga vad det är för storlek på hm kläderna? Byxorna med siffror på och rosa tröjan?

Svar: Selma har 80 på sina, men som du ser är 80 lite stort ännu : ) i både längd och midja, men det går att snöra åt : )
Linda Blom

Gabriella Joss - 19 år, fru och toppbloggare

ÄLSKAR hennes jacka! Så söt!

Matilda

Hej! Undrar en liten sak jag hemskt gärna skulle vilja ha svar på, de här loreal casting creme gloss - glossy blonds serien, är den skonsam mot håret? Det ska vara utan ammoniak etc. Det är alltså en ljusarefärgning som ljusar upp 2 nyanser. Undrar också ifall ljusarefärgning och vanlig permanent färg skiljer sig mycket slitningsmässigt? :-)

Elsa

Hej Linda! Jag använder chrome som webbläsare och sedan början på sommaren har din blogg blivit långsam att öppna. Det blir likadant om jag testar med firefox eller mobilen! Det kan ta upp mot en minut innan jag ser något av din blogg. Har någon annan sagt detta också? Eller är det bara jag som har otur? Det är bara när jag går in på lindablom.se och ingen annan sida nämligen. Nu vet jag inte om någon annan har kommenterat detta tidigare men ville bara göra dig uppmärksam på det om det nu inte bara är jag som upplever problem med att komma in på din sida. Ha en bra dag :)

Svar: Tack för att du berättar det :) Ingen annan har sagt det tidigare, men jag skall kolla upp detta :) kram
Linda Blom

Anonym

Underbara bilder! Tänk att man kan längta till den dagen man själv får gå till öppna förskolan..

Anonym

Öppna fsk är helt underbart. Jag brukar åka med V och O efter fsk så att vi har ngt planerat under eftermiddagarna iaf två dagar i veckan. Viktor älskar det!!! :)