Pomp de lux-party med A/W-kollektionen

Idag var det äntligen dags för mitt Pomp de Lux-party för A/W-kollektionen, jag har längtat sedan långt innan kollektionen ens släpptes. Tanken är att försöka styra ett party för varje kollektion framöver, det är så mysigt att träffas, fika och shoppa lite (läs: mycket!). Dessutom är det tusen gånger roligare att se plaggen i verkligheten, för dom blir t.o.m, tro det eller ej, myyyycket finare. Och Anna som är säljaren här i Karlstad är så himla mysig och det gör ju hela grejen med homeparty ännu bättre. Tar emot en med öppen och varm famn i sitt hem. Idag var det dock något annat än kläderna som fick den allra största uppmärksamheten - de tre små 5 veckors ragdollbebisarna var bland det ljuvligaste jag sett!
 
Då jag haft häcken full under veckan så gjorde jag och mamma det enkelt för oss och ordnade smörgås-fika med färska tekakor, frallor och en del olika pålägg. Underskattat faktiskt! Dessutom hade jag och kusin Julia bakat lite chokladbollar på förmiddagen. Bjuder på lite bilder, tyvärr fick jag inte bild på alla gästerna, vi var betydligt färre denna gång då de flesta jag känner antingen jobbade, var på bröllop eller åkte på Oxhälja, men vi blev ett gäng ändå och oj som vi spenderade pengar på världens roligaste shopping - BARNKLÄDER!



 
12
Hanna

Dör nästan så söta kattungar! :)

Svar: Jag veeeeet!!! : ) GANSKA gosiga och trycka näsan i pälsen på kan jag säga : )
Linda Blom

Fru Högstadius

Åh vad mycket fint, tänk om man hade bott lite närmare. Då hade jag kommit och shoppat på ditt PdL- party. Och vilka underbara katter, så mysiga! Hade nog inte kunnat åkt därifrån utan att ha tagit med mig en liten hem, hihi!

Filurmamman

Tack för idag fina du. Robert sa precis samma som mig när jag kom hem och visade bilder på kattungarna "de där kattungarna är förlossningsframkallare". Vi är båda rätt övertygade om att gos med vår lillkatt när han var mini var det som gjorde mig "mottaglig" att bli gravid 😉

Svar: Tack för att du (ni) kom!! : ) Hittade en blogg idag när vi ändå är inne på ämnet ragdolls! KOLLA DEN!! http://alicendys.blogg.se/ - Då kommer lillan ut på stört tror jag :D
Linda Blom

Johanna

Dessa kläder är så fina på mina barn som är i låg och mellanstadiet!! Synd att de inte finns i vuxenstorlek!
Om ett par veckor ska jag ha partyt hos mig för 3:e året!
Kul o shoppa till barnen!
Mysiga katter!!

Svar: Jag kan tack och lov ha vissa plagg i strl 152. Så några kan jag ha :D LJUVLIGA!!
Linda Blom

Karin

Ååh önskar jag bodde närmare!! Jättefina kläder! Är dom dyra? Kanske går o beställa på nätet? :o :)

Svar: Ja :) dom finns på nätet och är inte alls speciellt dyra :)
Linda Blom

Zarah Joling

Åh vilken söt kattunge! :D

Em

Gud så fina bilder och jisses vad gott fikat såg ut! Kram

Hanna

Kul med homeparty. Kläderna ser jättefina ut!

Petra

hoppas du har haft en bra helg

Gabriella Joss - 19 år, fru och toppbloggare

Så jäkla mysigt!

Anonym

Så söta katter! Kommer du visa vad du köpte från pomp de Lux?

Linafoto

Svar: Tusen tack Linda!! :)