Sjukstuga..

Hej på er!
Här ekar det tomt.. Vi har sjukstuga hemma hos oss, sedan närmare två veckor tillbaka. Selma åkte på feber, rejäl förkylning och hostar enormt illa, för första gången i sitt snart 1,5-åriga liv. Det har varit en envis feber dessutom som höll i sig läänge. Igår var hon till vårdcentralen för andra gången och då jag själv fått enormt ont i halsen de senaste dagarna, ja faktiskt så ont att jag inte har sovit mer än enstaka timmar om nätterna, fick jag en tid samtidigt för halsprov. Streptokocker it is och jag är inne på mitt andra dygn med pencillin. Jag hoppas det kickar in snart, för än har det inte gjort något skillnad. Däremot har jag börjat nysa en massa, så jag är rädd för att det är förkylning på gång också.. Suck!
 
Idag skulle jag ha befunnit mig i Stockholm med ett gäng bloggkollegor, men istället tillbringar jag dagen och kvällen hemmavid. Mycket i sängen då jag får feberattacker och blir väldigt yr. J är hemma han också, han skulle plocka ut pappadagar när jag skulle till Stockholm, men så har han också ont i halsen. Så himla trist att behöva ställa in.. Jag har sett fram emot det länge nu, så fy fy fyyy vad tråkigt det känns.
 
Inte så mycket "spännande inlägg" att bjuda på just nu alltså.. Det händer inte så mycket om dagarna och den lilla extra energin jag har kvar efter att Selma har lagt sig går åt att tillverka tavlor : )
 
18
Anna Holm

Söta! krya på er :)

livet med Asperger och kronisk smärta

krya på er

Elin - blivande förskollärare.

Krya på er! Inte kul att vara sjuk :( och kul att du orkar uppdatera ändå, följer dig på instagram men blir en helt annan sak då ett inlägg här kommer upp! Har följt dig så länge jag kan minnas på bloggen :) kram!

Anna

Det lät inte kul, ni får krya på er! Har hon aldrig varit förkyld innan?

Svar: Hon har varit snorig innan, haft feber enstaka gång, men aldrig haft sådan hosta som hon har nu..
Linda Blom

Anne

Usch, vad jobbigt. :/ Det verkar vara något som går nu, för min kille har varit jätteförkyld i snart två veckor, och själv har jag superont i halsen.. :/ Känns inte så bra med tanke på att jag är gravid i v 8, vill inte behöva ta antibiotika.. Men men, krya på er!!

Sandra

Krya på dig! Kram

Karin O

Åh vad trist. Krya på er så mycket! Kramar

Gretchen

Usch inte kul... Hoppas ni blir bättre snart.

Anna

Åh! Det där är såå typiskt när man börjar på dagis eller som ni hänger på öppna förskolan med andra barn. Pang säger det, som ett bra på posten blir barnen sjuka & sen föräldrarna. & sådär håller de på. De är synd om de små första åren när de ska bygga upp sitt emunförsvar. Usch vad jag led med vår illa :(

Anonym

Om det inte funkar kan det vara värt att byta till t.ex. kåvepenin om du tål det. Jag fick tikacillin i början av sommaren och det gick inte alls bra, det slutade med att jag avbröt behandlingen. Det fungerar ju olika på olika personer, så bara ett tips :)

Svar: Ja.. Jag mår enormt dåligt av tikacillin-tabletterna. Men har pratat med läkarna idag och det var inte tal om att byta penicillin för det är "samma grej". Jag blev ordinerad milkshake X(
Linda Blom

Anonym

Ang. tikacillin. Det är inte alls samma! Åh, vad dom är envisa ibland... Många som inte tål tikacillin klarar kåvepenin bättre... Suck... Om det är magen som krånglar av dom så kan du kanske testa probimage? Det hjälper. Hoppas det blir bättre snart!

Svar: Jag var enormt bubblig i magen första dagen, men det gick över med proviva. Däremot blir jag konstig i huvudet, ögonen känns ansträngda, illamående och jag får otäck halsbränna.. Typ.. Så jag avvaktar imorgon också, annars får jag försöka byta ändå :( För jag har ALDRIG mått såhär av Kåvepenin. Aldrig..
Linda Blom

Gabriella Joss - 19 år, fru och toppbloggare

Krya på er fina ni!

KP - träning

Krya på er där hemma!

Anonym

Hoppas att ni mår bättre snart!

Malin

Usch, stackars er! Vi har haft likadant i tre veckor ungefär, förkylningar som avlöser varandra, och nu i helgen slog magsjukan till också :( Så tröttsamt!
Hoppas ni kryar på er snabbt!
Kram

s p i n d e l t j e j e n

Krya på er! Alla förkylningar just nu är såååå sega - har varit sjuka här hela familjen också. Öroninflammationer, bihåleinflammation, onda halsar etc etc <3
Kramis

Sandra

Usch då :/ skönt att ni mår bättre nu!