Söndagstips - Billiga KAVAT-skor

 
Familjen sov länge idag. När klockan var halv 10 slog jag upp mina ögon, då låg resterande medlemmar fortfarande och sov närmare en timme till. Jag passade på att ta en liten svängom på internet och kom över en grymt bra söndagskampanj på SPORTAMORE. Klick sade det så hade jag beställt ett par vinterkängor till Selma. De förra jag köpte från Sorel satt inte helt bra på hennes fot och eftersom att vi i princip bara användt Kavat i flera färger och modeller hittills så fick det bli ett par till. De rosa ni ser högst upp i detta inlägg. Ta en kik här ni också, grymt bra priser och massor av storlekar kvar i många fina modeller. Söndagstips, då det endast gäller idag, fraktfritt dessutom.
 
När vi ändå är inne på Kavat, så har även Campadre en stor kampanj som startade idag, dock med helt andra modeller och färger. Ta en kik där också på allt från pippi-gummistövlar till fina lära-gå-skor.
17
Anna

Tråkiga inlägg.....

Milla

Min dotter är snart 5 år men vi hade dom när hon va i Selmas ålder. Jag är INTE nöjd med Kavats vinterkängor! Tyckte ofta hon var kall om tårna i dom.

Svar: Hört väldigt blandat och väljer att bilda mig en egen uppfattning :) hoppas dom blivit förbättrade på fyra år :)
Linda Blom

Filippa

Åh, du har en sån fin blogg och Instagram! Förstår inte de som skriver negativa saker till dig. Jag tycker att du ska fortsätta som du gör, för det finns de som gillar det du gör. Som jag!
Ha en underbar söndag och en bra start på din nya vecka!

Malin

Vi var jättenöjda med Kavats vinterskor som vi körde med förra året, tror just den modellen heter/hette Lillån (har ett vagt minne av det). Vikings är också toppenbra! När det är slaskigt kör vi på Kavats "slask" med ullfoder, kanonbra!! Hoppas ni blir nöjda :) Kram

JohannaM

Jag har funderat på Sorel, Kavat eller Kuoma till min tjej. Hon har ganska smala fötter och har börjat gå för nån månad sen, så jag undrar om Kavat skulle vara bäst. Var det smala fötter som gjorde att Sorel inte satt bra hos er? Ibland tycker jag att personalen i skobutikerna har noll koll, och då är det bra med lite erfarenhet :)

Svar: Egentligen var det nog själva påtagningen av den skon som var alldeles för bökig :) därför jag inte gillade den och tyckte den passade oss :)
Linda Blom

Ulrika

Tack för tipset! Hann inte med på campadre innan det som jag önskade var slutsålt men lyckades fynda på sportamore - till båda barnen! :)
Inte alls tråkiga inlägg :)

Ulrika

Tack för tipset! Hann inte med på campadre innan det som jag önskade var slutsålt men lyckades fynda på sportamore - till båda barnen! :)
Inte alls tråkiga inlägg :)

ebba

jättebra inlägg tycker jag!
hur vet du vilken storlek selma har i vintern? kör du på en storlek större eller det hon har nu? jag vet verkligen inte hur jag ska göra med skor till min dotter..

Svar: Jag beställde två storlekar, så kan jag mäta och spekulera här hemma :) är ju svårt eftersom att man inte vet hur mycket fötterna kommer växa :)
Linda Blom

S a n d r a

Alltså shit vad du handlar, haha! ;p

Svar: Hon lär ju ha vinterskor i vinter :)
Linda Blom

Julia

Lite frågor om Pomp de Lux du som sett plaggen live :)
Vad är det för mönster på overallen, går inte att se på hemsidan. Är det löv eller vad är det?
Samt - är den enbart fodrad bak? Står så konstigt på hemsidan ; " Den fodrade bakdelen håller barnet varmt när se sitter i snön"
Är den inte helfodrad?!

Svar: Stämmer att det är små löv/blad. Mycket finare IRL :) och helfodrad ärDen såklart också :)
Linda Blom

Boel

Åh så söta :)

Maria Linnea - Finlandssvensk, Drömmer om att resa jorden runt med min älskade.

Vilka är typsnitten du använder, på t.ex. dessa bilder?
http://lindablom.se/2013/october/kusinen-victor.html#comment
http://lindablom.se/2012/august/vi-skall-kopa-lagenhet.html#comment

Förstår om du inte vill/har tid för att svara! :)

Gabriella Joss - 19 år, fru och toppbloggare

Ääälskar campadre ;)

yasmine mamma till dennis

bra tips ska kika
ha en fin kväll
kram

Den stolta döva tjejen

Söta småskor!!

Joanna

Inte tråkiga inlägg tycker jag, men saknar dina lite längre och roligare inlägg, bland all reklam/ tävlingar på sistone. Men gissar att du kanske har mycket nu med Selma som är sjuk, och så är det ibland! :) vi får längta lite till! Krya på er!

Pp

Saknar dina inlägg som i te är reklam:(