T o r s d a g

Hej och hå!
POFF sade det så gick den här dagen också. Jag känner mig mycket piggare och har för första gången på snart 1 vecka, faktiskt känt liiiite smak på det jag stoppat i munnen. Ingen doft dock.. Men den kommer nog tillbaka snart den också.
 
Idag har jag jobbar dagtid nästan hela dagen. Det är i princip första gången sedan Selma kom. Jag sitter alltid kvällar och nättar annars, som ni som följer mig redan vet. Men har haft så sjukt mycket att ta igen, både när det kommer till Formeli och som fotograf, så även om jag sitter nu ikväll också, så behövde jag dagens timmar. Och det är så enormt skönt att känna att jag faktiskt börjar komma ikapp.
 
Snart är det hel igen och då hoppas jag att hela familjen skall orka oss ut och hitta på någinting tillsammans. Kanske tillsammans med någon vän. Fy vad jag/vi saknar alla efter nästan 3 veckor på hemmaplan. Så skönt att se Selma tillbaka i sitt gamla babbliga jag igen också. Snart är vardagen tillbaka ordentligt : )
9
Anna

Såg tjuvkiket på kommande fikaposters...rätt likt emilysliv.se va?

Svar: Jag har berättat för Emily att jag har posters på gång jag också. Långt innan hon släppte sina, men illustrationer tar låååång tid att göra. Det är samma princip, men kommer inte bli likt. Varför kan du inte skriva direkt på instagram? : ) Fegis-fasoner!


För övrigt så har Selma fikaposters sedan innan, dom kan du se här av grafikern KNAADA - http://lindablom.se/2014/june/smaksak-drommar.html | Så varken jag eller Emily är först. Men jag saknar mycket av det jag har på gång och därav kommer jag släppa en egen kollektion, tillverkad utefter mina egna önskemål och idéer : )
Linda Blom

Isa Bylund

hihi sötan! med klänning och allt :)

Hanna Z

Åh Noomis klänning! <3

Svar: Jajamensan <3 TACK snälla!!
Linda Blom

Hanna - Min väg till att bli en bättre löpare + ytligheter

Skönt att ni mår bättre nu!

Emma Sandberg

http://www.missglossy.se/profile/7741?fb_action_ids=10202331592884957&fb_action_types=og.shares

Rösta på mig om du tror jag sku va en värdig vinnare :*

Kram Emma

elin

åh lilla selma, så söt hon är! jag är väldigt ung men tycker ändå det är så kul att följa hennes uppväxt ♡

Anna

Va skönt att ni mår bättre igen :)

Svar: Jaaa! Äntligen : )
Linda Blom

josefin

Ibland är det ju skönt att bara vara hemma, men tre veckor känns jobbigt! Hoppas ni hittar på något kul nu i helgen =)

Gabriella Joss - 19 år, fru och toppbloggare

Hon är SÅ lik dig. Fina ni! Stor kram!