Tillbaka till vardagen..

Jaha! Så var en "riktig" söndag snart över. Efter tre veckor som sjuka så har vi äntligen börjat återhämta oss. Pappan i familjen var hemma nästan hela förra veckan och han skall åter till jobb imorgon. Jag och Selma tänkte träffa lite kompisar och eventuellt knalla iväg till öppna förskolan tillsammans med dom. Äntligen! Som sagt.. Det var tre veckor sedan. 
 
Igår kväll var vi hem till Frida, Martin och Milton och firade lillkillen som fyllt 1 år. Vi missade kalaset för någon helg sedan, så han fick lite presenter av oss igår. Dessutom blev vi bjudna på tacogratäng och tillbringade kvällen "på andra sidan vattnet". Milton har börjat gå nu och det är så himla häftigt att se hur mycket mer "jämna" han och Selma börjar bli. Storleksmässigt gick han förbi henne tidigt, men just utvecklingsmässigt alltså. När dom flyttade till Värmland låg han i famnen och var sådär liten och färsk, medans Selma kröp runt på golvet. Nu är det egentligen talet som skiljer dom två åt, i övrigt känns det inte som så stor skillnad längre. Hur kul som helst! Och jag måste få säga det.. Åldern Selma är i nu, nästan 1,5 år är verkligen helt sjukt rolig. HON är så sjukt rolig. Så medveten, humorisktisk, viljestark och det är så häftigt att man kan konversera med henne. Varje ålder har sin charm, men hittills upplever jag denna tidpunkt som absolut roligast.
9
elin

Nu var det länge sedan jag var här o läste. Jobbigt ni haft det med sjukdom så länge. Men skönt att det verkar bättre. Hon är så söt lilla Selma.

lebanezzas

Hej! Tack för din kommentar. :D

Svar: Jag har inte kommenterat din blogg? : )
Linda Blom

Josefine

Härligt att vara friska äntligen. Vi kör en runda förkylning till här hemma. Suck. Jag har en liten kille på drygt 1,5 år och jag håller med - så rolig ålder. Men samtidigt har jag en tjej på fem år och den åldern är också otroligt roligt. Det är som du säger att var ålder har sin charm. Tur är väl det eftersom de växer så det knakar :-) Kram på er, hoppas ni får en mysig dag med vännerna!

Josefine

Angående personen som tackade för en kommentar från dig, hon skriver bara så för att du ska kolla hennes blogg. Du är inte den enda som fått en sådan dryg kommentar, tyvärr.

Svar: Misstänkte det :) Därför ville jag svara att jag inte kommenterat :)
Linda Blom

Marie

Håller med dig, roligare blir det också kan jag lova. Min tjej är snart två år. Trotsig OJA, men det är så lite och bleknar i jåmförelse med hur roligt det är i övrigt!

Terese

Hej Linda!

Du skrev att Selma är så viljestark, humoristisk mm. Jag tänkte bara fråga jättesnällt om du har lust att lägga ut videoklipp på henne lite oftare på t.ex IG. Jag tycker att det är så roligt att titta på och man får liksom en tydligare bild av hur hon är som person.

Detta är bara om du vill såklart men jag hade verkligen uppskattat det. :)

Skönt att ni äntligen är friska. Har saknat er både på bloggen och IG. :)

Gabriella Joss - 19 år, fru och toppbloggare

Så mysigt <3

Therese

Håller med!! 1,5 år (till 2,5) är en supermysig ålder, faktiskt den mysigaste hittills jag minns (min dotter är 3,5 nu) så passa på att njuta, sen kommer trotsen ;)

Gretchen

Så mysigt :) Skönt och återgå till vardagen igen