Vecka 3 med Emma

Så var veckans pass med Emma gjort.. Herregud. Mina armar var helt skakiga efteråt, men jag var lite stolt när den sanna klenis som jag är faktiskt fick till 20 armhävningar, trots mycket annat arm-dödande också. Under testet för ett par veckor sedan orkade jag tre, haha! Framsteg alltså. Idag skaffade dessutom både jag och J ett varsitt gymkort, så nu kommer jag att hänga där mer än en gång i veckan. Spännande spännande! Just nu är det som sagt väldigt roligt när jag kör med Emma, prövningen blir när jag skall köra själv. På onsdag skall jag försöka få till det där löptestet också.. Det bävar jag för..
 
För övrigt så sitter jag nu och jobbar, med ena ögat på Paradise Hotel. Big brother såg jag såklart också.. En riktig sucker för diverse olika reality-såpor, hur pinsamt jag än tycker att det är. Vissa personer i BB fick mig att nästan krypa ur mitt eget skinn.. Ändå tittar jag, haha. Tur ett annat favoritprogram också har börjat, så jag får lite kontraster till all såpa. Hela Sverige bakar såklart, en av veckans höjdpunkter. Jag är inte överdrivet mycket för TV vanligtvis, men det går mycket smaskigt om kvällarna nu.
 
6
Hanna, Min väg mot en bättre löpare

Bra gjort! :-)

Systrarna F

Heja heja! :D

Jag är också en sucker för BB och PH.

Ha en fin tisdag Linda!

Jennifer

Erika

Men åhhh så härligt att det är fler än jag som törs erkänna att dom oxå "gillar" såpor! :D Vi kommer att ha en körig höst :)
Grymt bra jobbat med träningen oxå. Sååå kul när man märker resultat efter bara några gånger. Lycka till på löptestet. Det kommer att gå hur bra som helst :)

Jenny Gunnarson

Kul!

Här får ni följa mitt liv som fotograf och mina senaste jobb bland annat som pressfotograf på Fashion Week Stockholm, konserter och mycket mer! :D

Julia ♥

Jätte fin blogg, kika gärna in i min nystartade blogg! ♥

Ha en bra dag!

Gabriella Joss - 19 år, fru och toppbloggare

Har precis kommit igång att träna själv!! Så skönt i kroppen, kram!