Frågestund!

Ställ era frågor fram t.o.m. imorgon runt lunch.
52
Anonym

Hur mycket pengar lägger du på barnkläder per månad i snitt?

Anonym

Kommer Jimmy vara föräldraledig något? Med det menar jag att du jobbat dagtid och han hemma med Selma.

Anonym

Undrar. Du verkar köpa mest ljusa kläder till Selma. Jättefint!!! Men hur är det möjligt att kläderna håller sig så fina? Alltså min dotter är 1,5 år och det skulle aldrig hålla sig så rent och fint. Mirakeltips? :)

Anonym

Vad skulle Selma hetat om hon var pojk?

Jennifer M

Åh vad roligt!

Vad är ditt drömyrke om du inte hade gjort det du gör idag?
Vad är dina bästa- och sämsta egenskaper?
Det roligaste (förutom barn) har du upplevt?
Hur har du energin att aldrig ge upp trots alla negativa människor som påpekar allt (Tänker blogg, insta) Du är ju fantastiskt på hur du bemöter, hanterar och väljer dina "strider".. 💕

Nu kom jag inte på några mer! Kram

Anonym

När avslutas tävlingen med Sebra?

Anonym

Hur får man roliga inbjudningar till bloggevent? Och hur får man hem alla dessa bud med melliskit, korvar mm. Tips?

Lovisa

Om du skulle få drömma, hur många barn vill du ha?
Var handlar du helst kläder till sig själv?
Favoriträtt?

Anonym

Hur träffades du och Jimmy? Hur påverkade tiden som ofrivilligtbarnlös dig/er? Om det skulle vara möjligt, skulle du kunna tänka dig ett till barn? Hur går husjakten?

Anonym

När ska Jimmy vara pappaledig? När du beskriver vikten av en närvarande förälder, är det bara en närvarande mamma du syftar på då eller även pappan?

Hanna

Det verkar gå väldigt bra för ditt lilla företag! Jag är otroligt imponerad av hur du orkar driva det själv, och hur du lyckats bygga upp det!
Min fråga är: hur mycket tjänar du i månaden? Du behöver absolut inte e en siffra! Utan mest nyfiken på om du kan få ut en "hyfsat normal" månadslön än:) grymt jobbat iaf!

Anonym

Varför vinner bara dom som har en blogg eller ett häftigt instagramkonto dina tävlingar? Jag fattar att det ger bra reklam tillbaka till dig men jag har faktiskt slutat vara med för det hela känns så uppgjort.

Anonym

Bara några månader innan du blev gravid så skrev du att ni inte vill ha barn än för att din pojkvän inte är redo. Men för någon månad sedan berättade du att ni kämpade länge för att plussa. Varför skrev du då att Jimmy inte var redo när ni uppenbarligen försökte plussa? 😊

Anonym

Eftersom ni hade svårt att få barn. Hur känner du inför ev syskon? Började ni fundera på ev syskon när Selma kommit eller ni "tar det som det kommer"? Anledningen till jag frågar är för att det tog lång tid för oss med, 1 år dock utan utredning och nu börjar vi försöka igen. Denna gången är jag öppen med att vi försöker skaffa barn. Det känns som att alla är mer förstående när man säger att man försöker och att det tog lång tid förra gången. Hellre än att folk ska fråga -är det inte dags för syskon?

Louise

Har du nåt pinsamt minne som du bara inte kan sluta tycka är pinsamt? Vilken är bästa boken? Har du några fobier? Vilka?

Emmelie

Ditt bästa tips på hur man får sitt företag att överleva! Och hur gjorde du när du starta ditt, har du ngra tips! Super pepp på att starta eget 😀

Diana

Hur ser ditt drömhus/drömboende ut?

Sandra

Vad tänker du kring din konsumtion av kläder och saker? Tycker du att du köper mycket grejer? (Inte menat som kritik men jag blir ibland förvånad över att du har beställt saker IGEN)

Anonym

Hur mycket lägger du på kläder till Selma varje månad? :) sparar ni till Selma? Hur länge amma du? Vad tycker du om amning allmänt, hur länge skulle du amma innan du skulle säga stopp? :) Vad äter du till frukost? Hur håller du dig så smal och fin? :) vad använder du för schampo och hårprodukter? Plattar du håret varje dag? Vad använder du för smink? Sminkar du dig varje dag? Kan du inte visa bilder på eran lägenhet?

Anonym

Vem är mest ekonomisk av dig och Jimmy? Vad gör ni med alla barnkläder, sparar du allt? Blir du sponsrad mycket, asså när man tittar så köper du nåt nytt typ hela tiden (inget fel med det) men tänker mer om det är så att du får saker gratis? Vem lagar mat hemma hos er? Vad är Selmas favorit rätt?

Fridaochliia@instagram

Har faktiskt ingen fråga utan vill bara säga stort tack för att du delar med dig av ditt liv. Har följt dig i många år nu och vill bara säga att jag uppskattar alla dina uppdateringar osv även om jag är sämst på att kommentera. Tusen tusen tack för att du väljer att fortsätta blogga och instagramma trotts en hel del neggativt du fått stå ut med! <3

Svar: Men gud! TACK snälla snälla du! Vilken otroligt värmande kommentar! Det uppskattas verkligen! <3
Linda Blom

Johanna

Vad har hänt mellan dig och Sandra Linder?

Linda

Hejhej ! Jag ÄLSKAR din blogg ! SÅ sjukt fin och inspirerande :D Jag undrar lite över hur ni resonerar rent ekonomisk med saker till er själva och till Selma ? Har ni någon budget varje månad på vad ni lägger på kläder, leksaker mm och har ni då någon egen peng till er själva ? ;) Selma får så sjukt mycket fina saker att man dör söt döden jämt typ och önska jag kunde ge min dotter hälften så mycket fint :P Hehhe ! Men det är så sjutk dyrt så skulle behöva tips på hur andra gör som faktiskt har råd o ge sina barn massa kul saker :D
Hade superbra ! :D

Anonym

Kommer ni skaffa flerbarn? Isåfall ungefär när?

Anonym

Det känns som du har tappat några mammakompisar eller har ni glidit ifrån varandra? Köper du aldrig kläder till sig själv? Vill se mer av dina klädinköp. Vill även se mer inredning och inte bara på Selmas rum.

S a n d r a

Vad är dina största intressen? Är det något speciellt du prioriterar mer eller skulle önska att du utövade mer?

Mette

När besöker du Stockholm & Newbiestore? ;)
Kram

Sandra

Vad är ditt drömjobb? Vill du leva fullt ut på Formeli eller har du andra drömmar?
Har du kontakt med Janni? Vad ser du som den största utmaningen i din roll som förälder?

Anonym

Hur kommer det sig att er tjej döptes till Selma? Var det en självklarhet eller fram och tillbaka med namn och vilka i så fall? Berätta lite hur ni kom fram till det :) Fint namn!

Anonym

En lite allmän fråga kring hårvård på barn. Min dotter är en månad äldre än din Selma och hon har nu fått längd på sitt hår. Jag undrar vad rekommenderar du för schampo för barn? Tips på bra tofsar för barn som inte trasslar in sig :)

Eleonor

Hur tror du att ditt liv ser ut om 10 år? Vad har du för drömmar?

Tack Linda för allt fint du skriver.Jag blir alltid så upplyft av de fina orden och bilderna.

Jo förresten. Det vore roligt att få veta mer om barnmorskan. Ska antagligen flytta hem till Vänersborg som ligger i den södra delen av Vänern. Tycker att barnmorskan verkar så rolig och kommer nog vilja besöka den. Det är ju inte så långt att ta sig från den södra till norra spetsen av sjön😍

Kram

Svar: Barnmorskan? :O
Linda Blom

Eleonor

Typiskt mig att inte läsa det jag skriver innan jag skickar iväg det. Jag menar såklart barnmässan inte barnmorskan😝

Maja

Vilket objektiv fotar du mest med? :)

Camilla

Svårt att fota barn som springer, leker och är konstant i rörelse. Jag vill ha tips på kamera inställningar så man slipper få en suddig bild när barnet rör sig.

Linda

Väldigt privat fråga, så du behöver inte alls besvara den om det inte känns bra för dig :) men jag är lite nyfiken hur ni tänker kring syskon till Selma, just i och med att ni hade svårt att "få till" henne, så att säga. Hur tänker ni nu, skyddar ni er och så för att aktivt undvika att ett syskon blir till, eller tänker ni att det som sker det sker och var det svårt förra gången så kanske det är likadant nu?
Oj, vad otydlig jag känner mig. Hoppas du förstår vad jag menar och att du självklart inte behöver svara om det känns för privat!
Sköt om er!

lisa

Tror du på Gud och bibeln?

Nicole

Fina Linda. Ska snart beställa en tavla till min kusins dop av dig tänkte jag! Ska bli så kul att sätta sig ner o kolla vilken av alla fina man ska välja =) Och så till frågorna..
Vad hade ni mer för namn till Selma? :)
Vad hade du kunnat tänka dig att jobba med förutom det du gör?
Berätta något riktigt roligt minne du har? =)

Anonym

Jag undrar vad som hänt mellan dig och Janni?

Anonym

Varför umgås du inte med Janni längre?

Anonym

Hur träffades du och Jimmy och hur gammal var ni då? :-)

Fia

När jag är med mitt kompisgäng på ca 10personer så har nästan alla barn. Det är jag och en tjej till som inte har det. För ett tag sedan frågade de mig om jag ska skaffa barn snart och då svarar jag att jag faktiskt är osäker på om jag vill ha barn. Är nämligen väldigt orolig för att jag ska bli som min mamma och därför inte vara en sådan mamma som ett barn behöver och har rätt till. Sedan den dagen har inget varit sig likt. Jag har förstått på omvägar att de pratar om mig som konstig, onormal. Hur tänker du kring "sådana som mig" som kanske inte vill/vågar skaffa barn. Är det väldigt onormalt?! Allt kring barn känns som ett väldigt känsligt ämne, iaf i min kompiskrets. Älskar din blogg och din Instagram, så tack för att du dagligen inspirerar och värmer ens hjärta med fina bilder och tankar ❤️

Alexandra

Jag saknar dina frisör- och hårtips. Är det något du funderar på att börja ta upp igen i bloggen? Tänker på tutorials etc :) tycker din blogg är supermysig annars, och det är kul att få följa ditt och S liv. Kram!

Anonym

Är aldrig Jimmys familj barnvakt? :)

Ella Lind

Hur ofta träffar Selma sina mor- resp. farföräldrar?

Vanessa

Hej Linda,

Vad är det allra bästa med att blogga/instagramma? Är de att få bekräftelse med många gilla/kommentarer/följare? Eller varför bloggar/instagrammar du annars?

Vad var de första samarbetet du gjorde med något företag? Hur går de till? vad finns det för regler inom blogg/sponsring etc?

Hur mycket tjänar du på att blogga per månad?

Malin

Jag antar att du inte tar ut någon mammapeng iom bloggen och ditt företag, så jag undrar helt enkelt hur ni går runt ekonomiskt? Tjänar du faktiskt så pass bra på företaget och bloggen att det blir som en heltidslön? Förstår om du inte vill skriva ut siffror eller så, men jag är bara nyfiken på om och hur det faktiskt funkar :)

Sandra

Är nyfiken på var du står politiskt? Hur gick du/ni tillväga när du slutade amma Selma? Hur har dina nära och kära förhållit sig till bloggandet? Vilka bloggar läser du själv? Vad är dina bästa tips inför uppstart av eget företag? :)

Sedan har jag ett önskemål, snarare än en fråga, nämligen fler recept i bloggen. :) Vore superkul att få recept på tårtan från Selmas tvåårskalas och andra gobitar som du snickrat ihop. :)

Sandra

Vilka bloggar läser du? Topp fem? :D kanske topp fem kända och topp 5 du vill lyfta fram!

Anonym

Slutade du umgås med Janni pga svårt att bli gravid "?

Anonym

Hur ser du på framtiden? Tror du att bloggen kommer vara en inkomstkälla föralltid eller hur länge tror du att det håller?

Vanessa

Hej,

Vad är det roligaste med att blogga/instagramma? Är de bekräftelsen med många likes/kommentarer/följare?

Vad var ditt första samarbete med annat företag? Vad finns det för regler vad gäller sponsring/bloggande?

Liselotte

Här kommer mina frågor:

1: vad är det roligaste med att driva eget, och vilken är den största utmaningen?

2. Har du utbildning inom grafisk design, eller är du självlärd?

3. Vad fotar du med för kamerahus och vilket är din favoritoptik?

Det var allt för mig :D