Jollyroom & Alfons Åbergs kulturhus

Och så vaknade vi till dagen D. Ja, egentligen omänskligt tidigt med tanke på att jag fick 3 timmars sömn och Selma vägrade somna om efter att ha vaknat 04:15. Men då fick vi iaf hänga lite på hotellrummet på Clarion hotel Post. Vi pratade om att vi skulle träffa hennes kompisar, Alfons och leka o.s.v. och hon var verkligen förväntansfull. Jag också! Det skulle bli så mysigt att träffa allihopa.Först tog vi en snabbfrukost på hotellet, kändes helt idiotisk att inte spana in det utbudet, haha.
 
När jag, Maria och barnen gick ut och skulle försöka klura ut vart Alfons Åbergs kulturhus låg så bröt jag ut i asgarv. Vi tittade liksom bara åt sidan och där låg 1800-talsbyggnaden precis intill. Det hade vi helt missat kvällen innan. Det tog alltså sisådär 30 sekunder för oss att ta oss till eventet som Jollyroom anordnat.
 
Det finns så mycket jag kan berätta om, men jag låter bilderna tala istället. För dom är många!
Tusen tack Jollyroom och Alfons Åbergs kulturhus för ett grymt event, god frukostfika, fina tävlingar, grymma DIY och trend-tips gällande det explosionsartade kalastemat, härlig goodiebag, barnanpassat och genomtänkt och det var så roligt att få träffa några av ansiktena bakom en av mina favoritwebshopar. Jag trodde att Selma skulle flippa lite med tanke på sömnbristen, men hon var jordens lyckligaste tjej och somnade gott i vagnen när vi gick ned på stan efter eventet.
 
 
9
Oslofru

Nejmen vilken härlig dag ni verkar ha haft! Underbara bilder :D

Karin O

Ser jättefint ut!
Tur att det blev lyckat trots sömnbristen:)

Johanna

Ser ju superhärligt ut!

Stina-Lee

Jädrar vad du åker på events och har dig, haha. Kul! Ni verkar ha haft en trevlig vistelse i Göteborg (bortsett från vagnincidenten herregud säger jag bara) och Selmas gula pompdelux-jacka, jag bara älskar den! Vill ha en i samma färg till C.

Carolina

Härliga bilder, det var kul att se er där även om jag inte riktigt hann med att säga ett ordentligt hej till er. :-)

Svar: Synd att det inte var lite längre så man hann prata med alla :)
Linda Blom

Emmelie - ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Där har jag också varit ett par gånger med barnen, jättekul men synd de är lite liten yta så de blir lätt trångt om många är där samtidigt. Kram

Gabriella Joss, 19 år fru och väntar första barnet

Var så mysigt att ses, och så fina bilder! KRAM

Svar: Enig med dig! Gulliga varma du!! Måste ses igen! : )
Linda Blom

s p i n d e l t j e j e n

Åh vilken mysig dag :D

Malin Wederberg

Fina bilder :)