Leklandet


I eftermiddags mötte vi upp lite vänner på Leklandet för att rasta våra tvååringar. Selma, Cornelis, Miliam, Filip, Sanna och mammor plus två pappor. Ärligt talat! Det är inte bara dom små som tycker att det där stället är roligt, vi föräldrar gör det också. Så himla roligt att röja loss tillsammans med dom och så många skratt det blir också. Dom är heltokiga hela högen med sina små uttryck och personligheter, påhitt och spring och skutt i benen. Älskade barn!
 
Nu sitter jag och jobbar, men kikar in och säger hej här ändå. Blir några timmar till framför datorn innan jag säger tack, godnatt och inväntar en ny dag med nya påhitt : )
 
 
10
Camilla 33 år och 10 barnsmamma

Härliga bilder :-D

Svar: Tack : )
Linda Blom

Anonym

Mysigt ni ser ut att ha haft det!
Undrar (du som har koll på besafe izi kid) vet du om stolen går att fälla bak och hur isåfall? Selma ser ut att sitta mkt bättre i sin stol än vad min dotter gör!

Svar: Hej, både BeSafe iZi Kid X3 och iZi Kid i-Size kan justeras i olika lägen. Det finns animationer och bruksanvisningar på BeSafes hemsida och youtube-konto som visar lutningslägena och hur du gör.
Linda Blom

Veronica

Åh så mysigt att få vara tillsammans föräldrar och barn 😊

Svar: Bästa!! : )
Linda Blom

Junitjej

Åh, så roligt för de små!!

Svar: Snälla du. Varför kan du inte respektera vad jag bett dig om? Oavsett om vissa kommentarer är trevliga så börjar detta bli trakasserier. Varför fortsätter du att kommentera här? Kan du inte bara låta bli?
Linda Blom

Alice

Åh vilka fina bilder, så söta!

mariekarolina

Vi har ett "lekland" här också, har dock bara varit där med dottern som höggravid eller nyförlöst så har inte kunnat leka med henne utan sambon har fått göra allt de roliga :D Måste nog boka in ett besök snart igen så mamman får leka av sig lite också :D

Svar: Haha! Jaaa! Det måste du :D så roligt :)
Linda Blom

Anonym

Jag börjar misstänka att "Junitjej" inte verkar helt klar i huvudet. Om inte annat så fortsätter hon att kommentera bara för att provocera.

Svar: Problemet är ju att även om jag raderade alla hennes kommentarer under otroligt lång tid så fortsatte hon. Ignorans hjälpte alltså inte. Börjar bli rejält frustrerad.. :/
Linda Blom

Ebba

Vore så glad och tacksam om du ville svara på min kommentar om besafe stolen!

Svar: Skall göra det ikväll :)
Linda Blom

Ebba

Tack snälla! Då kikar jag in då :)

Anonym

Denna junitjej som hon kallar sig kommenterar väldigt ofta i blondinbellas blogg. Där kallar hon sig för Karin Bellas största fan,

Svar: Förstår inte varför hon inte kan acceptera vad jag ber henne om :/
Linda Blom