Lördag

Innan vi for i torsdags blev jag och Selma fotograderade av Malin. Idag var vi samlade framför hennes kamera igen, hela familjen.
 
Hej vänner!
Jisses vad här ekar tomt. Jag har, som ni redan vet, varit i Göteborg och när vi kom hem igår kväll däckade jag på två röda. Jag var så sanslöst trött! Delvis för att vår lilla fröken inte är speciellt sugen på att sova med mig, haha. Hon skall prata, skoja, pussas, kramas och liknande, allt för att inte sova. Mendans när vi nattar henne här hemma somnar hon på två röda i sin säng. 23:45 somnade hon i torsdags och slog upp sina stora blå 04:15. Jag somnade desto senare än henne och fick totalt 3 timmars sömn den natten. Attans alltså, för det kan ha varit den skönaste säng jag sovit i någonsin. Vi tillbringade nämligen natten på Clarion hotel Post i Göteborg.
 
Hur som helst har vi haft en helt fantastisk tripp och träffat både nya och redan existerande vänner. Det är en ynnest att kunna åka iväg såhär och jag är glad över att få vara en del av det. Och ni kommer givetvis få ta del av en massa bilder.
5
Camilla 33 år och 10 barnsmamma

Jättefin bild :-D

angelicasvarld.blogg.se

Låter som om ni haft det härligt!! Å vilken vacker bild på er!
Hoppas ni får en fortsatt härlig lördag!

Svar: Hur bra som helst!! <3
Linda Blom

angelicasvarld.blogg.se

Du - en fråga...(du kan radda denna kommentar å svara i en kommentar hos mig så raderar jag den sen så slipper vi fylla våra kommentarsfält med svammel)

HUR blev du Everyday bloggare - jag tycker nämligen att det saknas evryday boggare som är lite äldre och med större barn - ett annat fokus än er med yngre barn...förstår du vad jag menar? Tror att jag kanske skulle passa in där.


Svar: Hej :) Jag har haft kontrakt med blogg.se under flera år och när dom startade everyday så blev jag tillfrågad direkt. Delvis för att jag är en av deras största bloggare och även för att jag har varit här i så många år. Och såklart för att jag har bloggen i precis det forumet :) Tillfrågad av dom är alltså svaret :)
Linda Blom

Hanna Karlsson

Jobbigt med sömnbrist men det låter som att du haft en bra helg ändå.

Dixi Wonderland

Va kul att du tyckte om deras sängar! Jag och min sambo fick en övernattning där i julklapp så vi ska dit nu i sommar :D