M å n d a g


Hej vänner!
Herregud vilken sommardag det blev idag! Det trodde jag verkligen inte.. Imorse kom posten med en stor leverans av packmaterial till mitt företag. Det tog tvärslut i helgen, så det var bra att allting hann komma idag. Det skulle ha dykt upp i fredags egentligen, gick och väntade hela dagen, men icke. Hur som helst, det var bra att det kom tillslut.
 
Sedan ringde Malin och frågade om vi ville med till Mariebergsskogen på sopplunch. Jag är fortfarande, eller snarare igen, hängig, men för att Selma skulle få springa ur lite energi i sina små ben så hängde vi på ändå. När vi kom till Naturum så visade sig att det var stängt måndagar.. Orutinerat av oss! Så vi slängde oss snabbt iväg till Max istället. Mat är ett måste när man har en illamående gravid med sig. Japp! Ni läste rätt! Lilla Leon skall bli storebror och min älskade bästis väntar sitt andra barn i oktober. Magiskt!
 

Som dom tycker om varandra dom här två. 15 månader skiljer det mellan dom och det kommer det även göra mellan Leon och hans lillabroster : )
3
Emma Wagenius

Vilka härliga bilder du tar!! =)

Svar: Men åh! Tack snälla!! : )
Linda Blom

Camilla 33 år och 10 barnsmamma

Fina bilder :-D

Svar: Tack snälla : )
Linda Blom

Magdalena

Lillabroster, vilket roligt ord! :) Trodde det va nån konstig felskrivning först, men antar att det är en ihopskrivning av lillasyster och lillebror..? Aldrig hört eller läst förut. Och gulliga barn btw! :)

Svar: Haha! Precis :D det är jag som kallar det så :D
Linda Blom