Måndag

Topp från Name it (Pricken i Karlstad) - Byxor från Lindex.
 
Hej vänner!
Måndag i lugnets tecken var det tänkt, men Selma har mest varit tjurig och ålat runt på golvet, haha. Middagsluren gör nog susen för henne, om inte annat för mig och få vila öronen lite. Igår kväll slocknade jag i soffan med laptopen på magen strax efter mitt sista blogginlägg. Skrattar när jag tänker på det, men jag vaknade av lite dreggel i mungipan och gick raka vägen in till sängen. Så attans trött!
 
När Selma vaknat blir det nog att ta en sväng till mormorn och morfarn så Selma får cykla och leka lite i lekparken där. Perfekt eftermiddagsgöra mellan middag och kvällsmat, speciellt eftersom att vår ena bil skall besiktas däromkring ikväll och jag skall jobba. För att inte tala om lyckan som innfinner sig i vår tvååring när hon får hänga med sina mor och farföräldrar.
 
Allt väl med er denna måndag? Har ni några speciella önskemål på innehåll här i bloggen? Vet att ni efterfrågat frågestunder m.m. Men ja.. Nu har ni chansen! Vad önskar ni se här? Så skall jag ha det i åtanke framöver : )
12
TC

Inredning :) :) :) :)

Gabriella Joss, 19 år fru och väntar första barnet

Du klär henne så fint!

Svar: Åh tack snälla! : ) Det är sååå roligt med barnkläder ju : )
Linda Blom

Anonym

Finns ingen sötare unge än Selma! Och hennes klädstil är sååå fin<3

Malin

Kläderna du finner till din tös, otroligt söta! 😍 barnkläder kan man nästan köpa, bara för att.. 😄
Här står det bra till, hur är det med dig idag?

Anonym

Dop!! Är gudmor åt en liten pojke som ska döpas snart, idèer på presenter mottages tacksamt! :) du verkar så duktig på att ge dina vänner och deras barn så himla fina presenter :)

Pia

Fin topp! Så söt. Jag önskar träningstips, inredningstips och lite kreativa tips på allt fint du gör inför barnkalas osv. Å sedan lite fototips (hur man tar så fina bilder som du gör tillexempel)! :)

Anonym

Fototips! Du tar så många fina bilder!

lovisa

Vore superroligt med en frågestund!

Elina

Jag älskar dina köp inlägg, skulle gärna då jag ej ha barn själv att du lägger in lite mera inredning och kläder till dig 😊 som du alltod gjorde förr. (Har följt dig sen långt innan selma) :)

Alexandra

Du tar så otroligt fina bilder! Älskar själv att fota så det hade varit jättekul med lite fototips.

Therese

Fototips :)

Liza

Ha ha, charmig ställning att dricka välling på! :)
Hon är för söt! :D

Önskar er en fortsatt fin onsdag! :)