Söndag

Lilla smulan påväg ned till garaget igår, kläder från POMPdeLUX och skor från Kavat.
 
Hej vänner!
Söndag kväll och jag är helt slut.. Somnade framför datorn och jobb igår, Polly löper och är som en igel på mig och därmed har jag sovit som en stel pinne inatt. Dom brukar ju alltid ligga nära, men det är på ett helt annat vis när hon löper.
 
I förmiddags var det dags för konfirmation för min kusin Isac. Fin konfirmation måste jag säga och väldigt mordeniserad eller vad man skall säga. Mycket utifrån just konfirmandernas syn på allting. Fick flashback till min egen.. Helt galet att det är 12 år sedan. Jag gick i något som kallades musikalkonfirmation, så vår "redovisning" var en musikalteater. Minnen! Resten av eftermiddagen och kvällen har varit lugn. Nåja, så lugn den kan vara med en tvååring i hemmet, hihi.
 
Innan jag släcker ned bloggen för idag så vill jag bara tipsa om att jag har en helt suverän tävling på min instagram just nu. Att jag är storkund och helt tokig i POMPdeLUX vet ni redan, därför är jag så otroligt glad att jag får tävla ut presentkort värde 1200:-. In på min instagram @LindaBlom och tävla vettja : )
4
Alice

Haha men skall du aldrig få en lugn natt? :) Känns som jag också konfirmerades igår men det var ju lääääänge sen. Varför går tiden så himla fort för? Var är pausknappen för njutning och återhämtning? Det där med att leva i nuet har aldrig varit min starka sida tyvärr ;) :/

Krister Nilsson

Vilken ära att ha en sån tävling

Ida Nilsson

Hon har blivit så stor! Jag förstår inte hur snabbt tiden går! Vår lilla är redan 3 veckor, förstår inte..

SOFIAMILK.SE

Vilka fantastiska ögon hon har! Gullig hela hon! :)