T i s d a g

Jacka - Mini a ture, Jollyroom (rea!). Byxor - POMPdeLUX. Skor - Kavat. Mössa Lindex,
 
Hej vänner!
Vilken dag.. Jag har varit allt annat än pigg och det tycks hålla i sig. Börjar bli väldigt nervös för om det här skall hålla i sig på torsdag, då kommer vi nog inte iväg jag och Selma. Jag hoppas verkligen att det vänder, för hon ser verkligen fram emot att få åka tåg och jag ser fram emot en mysig förmiddag på ett lekvänligt event. Tror hon kommer älska det.. Håller tummarna.
 
När Jimmy kom hem efter jobb och träning så somnade jag i soffan. Tvärslocknade verkligen. Men bara för en kort stund för sedan kom en viss tvååring skuttande och ropade "vaaaakna mamma, inte sova nu". Nåja, dom åkte iväg till affären för veckohandling och jag fick ta det lugnt en stund. När dom sedan kommer hem är Selma så ivrig. "Mamma.. aaaapan, mamma ha apan, mamma där, apan påsen". Va? tänkte jag.. Vad är det för apa hon menar? Tillslut får hon upp ett kuvert med ett kort med just en apa på. "Tack för att du är du! Vi älskar dig". Blev helt tårfylld. Lilla smulan hade valt ett kort till mig och dessutom en liten blomma och var så ivrig på att få ge det till mig när hon kom hem att hon inte ens hann ta av sig skorna.
 
Snacka om att pigga upp en låg dag som denna.
6
Camilla

Åh Alfons huset är toppen för små barn. Finns mycket att leka med därinne och bra barnteater har de också där.

Svar: Vad roligt att höra!! : )
Linda Blom

Alice Nerén

Nämen ååååh.. asså på riktigt det sötaste idag! Vilken kärlek :')

Svar: Oändlig kärlek <3
Linda Blom

kaffehörnan

Håller tummarna för dig, att hon kan åka tåg

Alexandra

Du behöver nog vila ikapp❤ tänk på det så du inte sliter ut dig❤

Cherie | Börja Spring

Dessa barnen är verkligen helt underbara på att pigga upp när man själv inte är på topp <3

Mielo

Så himla fint, och vad stolt hon måste ha varit när hon fått välja själv och sen såg att du blev så glad :)

www.henniska.blogg.se

Svar: Ja! En stor kram och puss. Fick riktigt bita mig i tungan för att inte tvärgråta.. Stackarn skulle väl bli chockad om mamma blev ledsen över hennes fina present, hihi :)
Linda Blom