T o r s d a g

Ny pyjamas från Hust & Claire som jag beställde på rea på Jollyroom.
SÅ otroligt mjuk och skön. Och väldigt fin såklart.
 
Hej vänner!
Dagen har gått i ett! Vi sov länge imorse och det blev lite stressigt iväg till torsdagsrytmiken. Det har varit efterlängtat och när Malin och Leon kom så var Selma fast besluten över att hon skulle vara med på andra sångsamlingen också. Så det blev dubbel sång idag. Hem, stoppa i oss lite mat och sedan var det sovning för fröken.
 
När Jimmy kom hem åkte vi iväg till Lager 157, Elgiganten och sedan blev det handling på ICA. Tillbaka hem och då kom mina föräldrar och lekte med en överlycklig Selma en stund innan läggdags. Alltså, jag får aldrig nog av att se lyckan i henne när hon rusar mot sina mor och far-föräldrar. Det är sådan ren glädje liksom..
 
Nu sitter jag och jobbar lite igen. Fick iväg ännu ett gäng leveranser idag, men högen att beta av blir knappast mindre ändå. Otroligt roligt att så många beställer av mig, även om det är lite ångestfyllt att jag inte riktigt kommer ikapp : ) Det är snart dags för deklaration också, så det gäller att öka farten en aning.
 
Har ni haft en härlig torsdag?
4
Annster

Så fin pyjamas :)

Svar: Tack :)
Linda Blom

mariekarolina

Och tyvärr kommer du få mer jobb framöver också.. Så fort vi flyttat i sommar och fått i ordning tänkte jag beställa tavlor av dig <3

Svar: Åh vad glad jag blir!!! :) Du är så välkommen med beställning!!
Linda Blom

Michaela Lundgren

FOREVER LIVING SCANDINAVIA ÄR I EN EXPANSIV TILLVÄXTFAS!
Vill du ha roligt och träffa människor? Söker du nya utmaningar, en trygg inkomst eller flexibiliteten att själv bestämma över din tid? Då är Forever helt rätt för dig! Som oberoende Forever Business Owner (ÅF) får du en extrainkomst, knyter nya kontakter och styr själv när och hur mycket du vill arbeta! Du bestämmer själv över din verksamhet och har samtidigt ett starkt och omtyckt varumärke att luta dig mot.

Du kan också starta en egen verksamhet i en starkt växande bransch, med mycket liten ekonomisk risk och utifrån dina förutsättningar! Kontakta mig så berättar jag mer om mitt jobb och hur du också kan komma igång!

//Michaela Lundgren
Forever Business Owner
michaela.lundgren@hotmail.se
https://www.facebook.com/mahalsaskonhet

Anonym

Vad är svårast me ditt jobb, att printa alla fina bilder och skriva ut fakturor lr är det och få iväg dem? Hade vi känt varandra hade jag hjälpt dig , bor också i Karlstad :)

Svar: Det är inget som är svårt på så vis, men det är få tiden att räcka till den mäng av beställningar jag får :) tack! Vad gulligt av dig!! :)
Linda Blom