Tisdag och fotouppdrag

Blåsa bubblor med morfar, bilder från igår eftermiddag.
 
God morgon vänner!
När Jimmy åkte och besiktade vår ena bil igår (som gick igenom. Skönt med tanke på alla pengar vi lagt på den det senaste) åkte jag och Selma till hennes mormor och morfar. Min egen mormor och hennes kära var där en sväng, så det var mysigt. 
 
Gick ut på gården ganska direkt, otroligt skönt även om det blåste lite kallt. Selma fick cykla, åka kana och gunga m.m. Men favoriten för både henne och morfarn blev såklart bubblorna. Måste köpa en sådan där stor bubbel-grej för jag tror vi tycker det är lika roligt allihopa och Selma skrattar så hon kiknar. Så roligt nu när hon gör det själv, även om det hälls ut lite emellanåt.
 
Idag har jag ett fotouppdrag efter lunch. Egentligen har jag tackar nej till allting sedan förra året, mest för att tiden inte räcker till - men även för att jag hamnat i en svacka av tvivel på mig själv och min egen kunskap. Jag känner inte att jag får till det jag vill leverera liksom. Och det är ingen rolig känsla när man fotar åt andra. Därför har jag tipsar om andra duktiga tjejer här i stan när människor frågat. Men.. Vi får se framöver. Idag ställer jag i alla fall upp för min vän Johanna när hennes butik behöver lite schyssta bilder för hemsidan :) spännande!
 
Selmas kläder på bilderna:
Skor, Kavat | byxor , Lindex | tröja, Lager 157 | Väst - Zara | Mössa - instagram
8
NICOLE

Så underbara bilder! Ha en bra tisdag fina du =)

Camilla 33 år och 10 barnsmamma

Härliga bilder :-D

Agnes Olofsson

Så fina bilder!!!

Svar: Tack snälla! : )
Linda Blom

Anna Myrén

Åh ja vet! Jag har börjat tvivla så mycket så jag t.o.m tappat mitt intresse lite 😔 det är så tråkigt! Men du ska inte tvivla för du är jätteduktig 💕

Svar: Samma här! Tappade intresset ordentligt i vintras, men med ljuset kommer det åter iaf. Måste finna mer tid bara.. Du är kanonduktig Anna! Fota fota fota så kanske det kommer tillbaka mer för dig också!! :)
Linda Blom

Eleonor

Du är ju så jätte duktig Linda. Innan jag hittade mig själv och det jag tycker om gällande foto så fick jag jätte mycket inspiration av dig. Tro på dig själv, du är en konstnär ut i fingerspetsarna<3

Svar: Men Gud! Tusen tack snälla!!!
Linda Blom

Sandra Saandriiie Åhfelt

Jättefina bilder! Hoppas det gick bra med bilen :D

Veronica S

Åh så fina bilder! Såpbubblor kan verkligen underhålla 😊
Hur är Zaras kläder i storleken?

Svar: Små i storlek :)
Linda Blom

Johanna

Fattar inte att du tvivlar grymmar Linda! Längtar efter att se fler bilder 😊😍😘 du är jääääävligt grym, på alla sätt å vis!

Svar: Tack fina vän!!! Roligaste var att träffa DIG! Saknar er <3
Linda Blom