EN BRA DAG - FÖR BARNS BÄSTA

Det är en fantastisk sommar i Karlstad när det gäller alla arrangemang runt om!
Något man inte får missa är EN BRA DAG - FÖR BARNS BÄSTA som går av stapeln den 22 augusti 2015 mellan klockan 11-18 i MARIEBERGSSKOGEN.

Denna händelserika dag arrangeras till förmån för den ideella föreningen BARNS BÄSTA. En härlig dag som arrangeras av eldsjälarna Thomas Österdahl som har drivit föreningen sedan 1998 och Linda Modin Klemner som tar alla chanser hon får att hjälpa barn få ett bättre liv på olika sätt!

Kärnan i verksamheten BARNS BÄSTA är att ge sommarrekreation för barn som lever under utsatta förhållanden i Värmland. De bedriver också ett läger för de som lever under skyddad identitet.
Föreningen samarbetar med socialtjänsterna i Värmland, Landstinget och Länsstyrelsen i Värmland, Konsum Värmland, Rädda Barnen i Värmland, Nykterhetsrörelser i Värmland, studieförbundet Vuxenskolan, Idrottrörelsen i Värmland, Sisu, Kvinnojouren (Alla kvinnors hus), Hassela, Brottsofferjouren, Polisen och Räddningsverket.
Dagen är fylld av artister, aktiviteter och underhållning som ingen skall missa!
Entré: 0-18 år, 20 kr i vuxet sällskap, över 18 år 100 kr

Det kommer en rad härliga artister, bland andra AMY DIAMOND, Erika Jonsson & The Bracelets, FRONDA och Plöj-Ingaz. Man kommer också kunna skaka loss till ZUMBA, utmana kompisarna i BUMPERBALL och massa mer!
Så se till att åka till MARIEBERGSSKOGEN den 22 augusti och gör skillnad för barn som lever i utsatthet! ALLT
 
ÖVERSKOTT GÅR DIREKT TILL FÖRENINGEN!
TILLSAMMANS KAN VI GÖRA SKILLNAD!!!

För mer information gå in och gilla eventets facebooksida: BARNSBASTA
1
Malin

Synd man inte bor i Karlstad 😞 verkar ju jättekul för barnen ju!