Första föningen

Idag körde vi premiären med hårfönen efter kvällsduschen. Vi njöt nog lika mycket båda två.. Ibland när jag gör de mest vardagliga sakerna med Selma så liksom stannar jag upp och andas in stunden. Som idag.. Där satt jag och fönade håret på vår alldeles egna fantastiska lilla dotter. Då värker det till sådär i hjärtat av kärlek <3
 
Ibland är det extra viktigt att få uppleva och ta sig tid att känna i vardagen. Kanske speciellt när man är helt slut i huvudet. Vilket jag är just nu, oavsett semester. Det är mycket dividerande hemma, vi har fått en liten förhandlare av rang, så mycket känslor i både min och Selmas kropp, så när kvällarna kommer är jag så trött så jag går och lägger mig i sovrummet och bara är. Hon drömmer mycket, sover oroligt och vaknar tidigt, så det är nog en jobbig fas för en snart-två-och-ett-halvt-åring <3
21
Helena R

Mysig stund ♡

Therese

Ja visat händer det mycket med en två åring. Både underbart och påfrestande ;)

Anna mamma till Vincent

Supermysigt! Klart man ska stanna upp och njuta även om de stunden innan varit pain in the ass:). Det är en del av charmen med livet med barn!

Ann-Sofie

Känner igen mig så väl i ditt inlägg.
Så mysiga de där vardagliga grejerna kan bli och som det värker i hjärtat av all kärlek!

Anonym

Så högtidligt hon sitter där, er fina tjej. Blev riktigt rörd av bilden...

Hanna Karlsson

Så mysig stund!

Annster

Så mysigt :)

Anonym

Nu har man chansen att vinna en gratis fotografering av mig! Gå in på min fotoblogg http://misselizabeth.blogg.se för att tävla!

Junitjej

Föner håret på henne redan?

Nellie mamma till Jack

Så mysigt och härligt! Fönar alltid håret efter simningen på min 2-åring. Så roligt för henne att också få håret fönat som sin mamma. Jag va tvungen att måla tånaglarna på min som härom dagen. Han ville ha det precis som sin mamma 😉. Tur det va en blå färg. Haha.

Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet

Vilken underbar bild!

Anonym

Vad är det som är konstigt med det då Junitjej? Herregud, mind your own business!

Junitjej

Jag ber så mycket om ursäkt om du har blivit ledsen för kommentarer jag har skrivit till dig. Att vara elak har aldrig varit min mening. Jag är också ledsen över att det har tagits så. Förlåt! Jag lovar att jag aldrig mer ska kommentera din blogg.

Anonym

12. Anonym, det var en enkel fråga. Inget kränkande eller elakt. Du har ingen aning om hon menar det sur eller positivt. Det är snarare du som ska "mind your own buisness" :)

Rebecca

Junitjej: vilken underlig fråga, det ser du väl att hon gör?

Cecilia

Anonym 13
Du verkar inte vara en person som har följt Linda länge, de flesta tar det Junitjej skriver som ngt negativt och onödigt då det är sånt hon håller på med. Det har hon tydligen gjort länge dessutom på flera andra bloggar också. Det är nog inte bara jag som reagerar på hennes kommentarer dag in och dag ut.

Får känslan av att det är du som är Junitjej, då det endast var en som reagerade på min kommentar men ännu en som skrev om att hennes kommentar.

Pia

Det är härligt att vara i stunden! Selma ser ut att gilla det!

Martina / Mamma till Ella och Leo

Hej fina Linda. Jag har en liten fråga gällande hår ☺️
Jag blir inte klok på mig själv snart.. Jag la i avfärgning i håret idag och det blev väldigt gult/orange. Efter det la jag i en ljusbrun toning. Längst upp och ett par cm ned så är färgen super fin men så är det mer rött igen nedåt håret och det var det jag ville komma ifrån så nu känns det som att detta var helt meningslöst att göra.
Tror du att det kommer att bli värre om jag lägger i ljusa slingor nedtill?
Blir ju nästan aldrig nöjd känns det som. Har du några tips?
Jag tycket verkligen att det är så mycket pengar att lägga hos en frisör just nu.
Kram

Anonym

Alltså, nu har jag grunnat och grunnat på denna junitjejen och för varje gång jag tänker på henne så får jag en sådan obehagskänsla i hela kroppen. Är du helt frisk måste jag fråga? För en frisk person beter sig inte som du gör, om en person ber dig snällt att lämna henne ifred och så gör du inte det, så är det något som är fel.

Jag har gått in på din blogg också och sett att du är lärare och det gör mig ännu mer illa till mods, du ska ju lära dina elever att bli en demokratisk medborgare och att de ska veta deras skyldigheter, hur man ska bete sig mot sina medmänniskor. Varför beter du dig som du gör?! Jag förstår inte! Och det hjälper inte att spela dum heller, söker man på dig kommer massa av dina dumma kommentarer upp och ingen går på att du är oskyldig och snäll i kommentarerna. Vad får du ut av detta? Känns det bra att göra en annan människa illa på det viset som du gör, för det gör du! Det är trakasserier du håller på med! Skulle vilja träffa dig och se hur du funkar, för det är så konstigt att du inte verkar ta till dig någonting som man skriver åt dig. Det är ett helt otroligt att du inte bara kan ge dig, hatar verkligen dessa ord men, väx upp och ta ansvar! Försök att vara en förebild för dina elever och sluta bete dig så här, galenskaper är vad det är!!!!!

Emma

Så himla gulligt!!

Anna Holm

Åh, vad härligt