Önska ett inlägg..

Eftersom att inspirationen inom mig tryter och skrivkrampen riktigt drar i mina fingrar så tänkte jag såhär.. Ni får vara med och styra lite! Önska ett inlägg bland kommentarerna nedan så väljer jag ut TRE av rubrikerna/önskningarna och bjuder på det under veckan som kommer. Vad tror ni om det? Så.. önska på : )
41
Anonym

Jag skulle önska ett inlägg om selmas förskolestart, samt lite hur era vardagsrutiner nu kommer se ut :) hade varit jätte intressant att läsa om!

Elin

Hur Selmas inskolning går/har gått. Vad har du för positiva/negativa tankar kring detta och hur känner Selma?☺️

E

Der vore så spännande att höra om Selmas inskolning, hur ni upplevt den, hur det gått till och både bra och dåliga saker! Jobbar själv på förskola med 1-3åringar, så det är alltid kul och nyttigt att höra hur föräldrar upplever det! Stor kram till er!

Lina Sjölin

Jag skulle vilja vet hur ni ser på ett framtida bröllop:) ni har ju vart förlovade länge nu. Inte för att de spelar någon roll men hur som helst.
Vill ni ha ett stort, litet, kyrkligt, borgligt ja du förstår hur jag menar! Har följt dej så länge nu så vore roligt att få veta lite hur ni tänker kring de.
Själv gifte jag mej för 1 år sen och de bara suger i bröllopsfingrarna och kan aldrig sluta leta saker och grejer till bröllop!:))

My

Då önskar jag ett inlägg om recept / mat :) Vad brukar ni laga för goda rätter hemma? Har selma någon favorit rätt? Vill ha massa tips på enkla/snabba men goda/barnvänliga rätter :) Gillar verkligen din recept kategori och även bak. Va längesen du bjöd på recept osv :)

Anonym

Jag skulle gärna vilja ha lite foto-tips! till oss nybörjare ;)

Anonym

Hur ser du på ungt mödraskap? Menar hur du ser på att råka bli gravid som under 20 år (för mig är det "gränsen" för särskilt ung mamma :) ). Behålla? Abort? Vad skulle din åsikt vara om Selma blev gravid vid ex 15. Osv osv osv osv. Alltså, aaalla dina tankar kring ungt mödraskap :)

Anonym

Jag saknar inläggen om dagens outfit! Vad du har för kläder och var du har köpt dem! Du har fin smak och väljer väldigt fina kläder och detaljer! Det Så det är så roligt med insperation ☺Sen hade varit skoj med inlägg om inrednings detaljer☺ kram J

Karin Nordström

Skulle vara kul att läsa om dina favoriter när det kommer till barnshopping, butiker och bloggar/instagram du inspireras av. Du kanske kan göra en favorit-lista.

Tina

Jag skulle önska något du skrev om förr i tiden. Något frisyrtips kanske? Något enkelt men ändå snyggt. Passade oss frälser när tiden tryter ibland :)

Anonym

Foto tips för nybörjare 👌🏻👌🏻👌🏻

ylva

Jag är också intresserad av tankar och känslor kring Selmas förskolestart. Hur allt går. Mitt barn kommer att börja när hennes är tre, ett år kvar men tänker redan massor på det!

Caroline

Hej! Min dotter kommer skolas in nästa månad så det vore kul att höra om inskolningen och tankar kring den. Själv har det känts väldigt jobbigt att lämna bort henne till främlingar men nu känns det som att det kommer bli bra, hon har blivit så gammal att hon mår nog bara bra av lite mer stimulans..intalar jag mig!

Frida

Önskar inlägg om Selmas inskolning :)

Lenny

Åh ja! Har faktiskt tänkt fråga om era hundar/att ha en chihuahua, så nu passar jag på! Nyfiken på hur mycket i snitt en chihuahua kostar att äga (per månad tex), vad man ska tänka på med rasen osv. Allmänt om hundarna helt enkelt :)

elli

skulle vara kul att se bilder från hemmet, inredning mm :)

Fanny Hägglund

Jag önskar ett inlägg om hur du var som barn, hur din tonårstid var och hur du har blivit den du är idag osv :)

Anna

har ni tagit några stolpar i stolpjakten/friska karlstad? kanske nåt att skriva om :)

Hanna Karlsson

Åh vad kul! Ser fram mot dessa inlägg. Önskar inget särskilt just nu. Kanske kommer på något. :-D

Karolina

Fototips! Du tar så många fina bilder på Selma och jag vill också kunna ta liknande bilder på våra barn.

Mikaela

Hej! Jag hoppas på ett inlägg om tips/ideer på lek å bus för spralliga 2.5 åringar. ;) Tex. "Selma tycker om att leka kurragömmai parken och älskar att lägga pussel inomhus" Nått i den stilen vore toppen då ideerna ibland tryter hos en tröttmössa till mamma. ;) Kram

Anonym

Mer mat och inredning som du hade förr😃

Rosie

Jag tycker det skulle vara intressant att läsa om hur husletandet går. Vad ni har haft för tankebanor gällande hus och hur de har ändrats genom ert husletande. Vi ska själv ge oss in i den djungeln snart så skulle vara roligt att läsa någon annans tankar 😀

Sandra

Favoritrecept just nu / pyssel / en dag i bilder. Kanske gubben vill gästblogga lite ? :P

Anonym

Tankar om eran bröllop skulle jag oxå vilja veta 😊

S a n d r a

Kanske nåt så simpelt som en lista! Typ sno någon "lära-känna-lista" och kanske ge svaren i en video-blogg :)

Eller frågestund i bloggen som besvaras i en video :D

Anonym

Dina favorit produkter till håret :)

Elin

Vill först säga att jag tycker SÅ mycket om din blogg och instagram, följt dig ett bra tag (något/några år innan Selma kom) och tycker fortfarande att det är lika roligt att kika in här hos er!

Jag hade velat läsa om dina tankar kring karriär. Om du inte har bloggen i framtiden, vad vill du göra då? Vad ville du bli när du var yngre? Vill du fortsätta som frisör/ i butik, eller utveckla Formeli?
Drömyrke just nu?

Stor kram!

Lotta

Jag skulle önska en roomtour i videoform!
Vet att du gjorde en sådan för några år sedan, tror det var "Lyko" som var på besök. Vet att Ni bor i samma lägenhet men det skulle ändå vara kul med en till! Det behöver inte vara perfekt städat eller nåt men det är bara så mysigt att se hur Ni bor liksom :D

Ida

Om dina smycken, hur du förvarar och organiserar dem och vilka som är dina favoriter :)

Caroline - 4barns mamma utomlands

Så underbara bilder!!

Ulrica

Fototips :) Ffa hur man vågar fota annat än programmerad automatik (läger P på en Canon). Även tips på inställningar mm när man fotar med ett fast objektiv. Behöver komma ur komfortzonen ;)

Frida

Jag skulle kunna tänka mig få tips på hur du gjorde barnmat då Selma var 6mån, vad man kan förvara maten i osv? Tips på leksaker till små bebisar? :)

Frida

Inredning, då framför allt till barnrum är ju alltid roligt!

Linnea

Tack för en bra blogg. Började läsa då vi var gravida samtidigt :) Önskar också foto-tips av just barn. Har precis köpt en systemkamera då förra pajade. Men både jag å sambon är helt nya på detta. Har bara fotat med kompakt på auto tidigare å vill så gärna få lite tips på hur man kan föreviga små härliga ögonblick. Massa spännande rubriker här. Hoppas skrivkramp ger sig!!

Jennsan

Åh jag skulle önska lite fototips! Det vore ju det roligaste. Men kanske också ett inlägg om tips och ideer för den (mig typ) som väntar första barnet också efter en jobbig resa. Hur ändrades dina relationer och om dem ändrades, var det till det bättre? Sambolivet? Kompislivet? Prioriteringar. Ja lite sånt!
Kram

Pia

Fototips för nybörjare då man tar kort i manuellt läge. Inredning.

Anna

Gärna ett inlägg om fina höstskor!

Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet

Ett inlägg om din graviditet, kram!

Svar: Åh! Det finns kategorier i min blogg att gå tillbaka i :) Uppdaterade vecka för vecka osv <3
Linda Blom

Hannah - gravid med första barnet

Skulle vara intressant att se lite mer ur vardagen, alltså inte bara vad ni gör på fritiden utan t.ex hur ni bor, vad ni äter till middag (alltid kul med inspiration).
Sen som Gabriella säger, ett inlägg med en sammanfattning om din graviditet :)
Kram

Kattis

Barnkläder