S ö n d a g

Mega-maxi kanin från EllisCorner - rabattkod "LINDABLOM" ger 20% rabatt.
 
Hej vänner!
Det ekar tomt här inne just nu, jag har hamnat i en rejäl skrivkramps-svacka. Är trött, sliten och känner mig väldigt oinspirerande överlag och då drabbar det tyvärr bloggen också. Vet inte hur många gånger jag loggat in, men lämnat utan ett inlägg. Det går liksom inte att få fram ett ord.
 
Här är det sista dagen på J's semester, imorgon börjar vardagen på riktigt igen. Det blir spännande om Selma kommer att vakna av Jimmys väckarklocka sådär olidligt tidigt om morgnarna nu och komma traskande upp. Eller om hon kommer sova som en stock som hon gjorde i sin spjälsäng när han gick till jobbet tidigare.
 
Nåja.. Så mycket roligare än så känner jag mig inte just nu. Vad har ni andra för er?
14
Hanna

Hej Linda! Jag vet att du gärna önskar en kommentar så jag lämnar en idag :)

Jag har läst din blogg i många år och började följa den när jag googlade efter "blogg chihuahua", då dök just Din blogg upp högt i sökträffarna. Under tiden jag "lärt känna dig" har jag insett vilken stark ung kvinna du är. Inte minst efter er tuffa period efter längtan om ett barn.

Jag vet inte vad jag vill ha sagt egentligen. Mer än att berätta vilken bra människa du verkar vara även om jag aldrig träffat dig. Jag saknar inlägg att få höra om hur Tyra och Polly mår. Selma är fantastisk men jag saknar hundarna i bloggen också eftersom det var dem som ledde mig till denna webbadressen från början.

På Instagram är du så flitig med inlägg, vore kul om det smittade av sig till fler uppdateringar på bloggen :)

Tips: fler collage med shopping, hundarna, promenadbilder, vad ni eftermiddagsfikar på emellanåt, en ny skål du hittat. Det krävs inte så mycket,enkla inlägg är roligast att läsa :)

Stor kram till hela familjen!

Svar: Tack snälla för din varma kommentar <3
Linda Blom

Michaela

Jag sörjer att sommaren är slut och att vuxenlivet och beslut står framför mig. Även om jag har levt vuxenlivet i fyra år nu så är det annorlunda under sommaren. I veckan måste jag fatta beslutet om jag ska vara vuxen och tacka ja till ett 75% jobb som jag vantrivs på eller vara ungdom och fortsätta som timvikarie där jag trivs 🙈 tänkte även starta upp mitt fotograf företag även det är ju stort och läskigt så tankarna snurrar runt. Tror det har med hösten att göra 😉 förändringarnas tid.

Marika

Vi andra ska, kanske som jag, återgå till jobbet imorgon också. Ingen direkt ångest men saknad av dottern som återgår till förskolan kommer finnas där. Hon tjatar dock hål i öronen på mig och ingen annan duger när jag är i närheten så efter 6 veckor tillsammans ska det bli LITE skönt att hon får ty sig till sina magiska pedagoger på förskolan igen.
När vi inte förbereder vardagen går vi in 511 gånger på din blogg och saknar dina i inlägg. Men krampen går över, det vet jag så stå ut, vi väntar!

Therese Hedeblom

Typ ingenting! Bara jobbar och jobbar, fast om en vecka återgår det till mitt vanliga schema. Har lite funderingar på att åka upp till Karlstad innan skolan börjar ;) Kram

Annster

Söt kanin :)

Anonym

Följ gärna min fotoblogg http://misselizabeth.blogg.se :) Jag tar väldigt vackra bilder och just nu har jag en tävling där man kan vinna en fotografering av mig!

ISA

så får det vara ibland vettu! snart kommer nog inspirationen tillbaka :)

Anonym

Hej! Kan du inte skriva om vilka inköp du har gjort till Selmas förskolestart?

Ann-Sofie

Du har säkert skrivit det förut men jag frågar ändå, var kommer lapptäcket ifrån?

Ida Nilsson

Det är förståeligt, alla får ta sin egen lilla semester från blogg när man känner att man behöver. Inga trogna läsare slutar läsa för det :) Ta dina små pauser med gott samvete! <3

Hanna Karlsson

Börjar jobba på torsdag igen efter semestern. Ser fram mot det. Det ska bli kul att träffa alla igen.

Sandra Saandriiie Åhfelt

Vad fint! :)
Jag vill även berätta att jag har en tävling i bloggen om en bok som är för alla vardagshjältar med småbarn! Kika gärna in! KRAM!! :)

Ny header? Jag fixar!

Ursöt kanin, jag har inte bara en gång önskat att jag fick köpa lite tjejigare saker men mina killar är liksom inte så intresserade av tjejsaker tyvärr..

Cecilia

Jag beundrar er som bloggar och kör på med flera inlägg per dag, inte konstigt att skrivkrampen kommer ibland och det är ju faktiskt helt okej :) Alla andra jobb är det ju helt självklart att en ska ta semester ifrån, detsamma borde gälla bloggare. Ofta leder ju pauser till nya idéer, inspiration och friska vindar :) Som någon skrev, trogna bloggläsare förstår helt att man behöver en paus här och där :) Den sol inte gör det borde tänka en sväng till innan hen säger nåt annat.

Jag hittade din blogg av en slump, men eftersom du varit öppen med er barnlängtan och känslor kring det, och jag och min sambo är mitt uppe i våra försöka att bli gravida, känns det extra fint att läsa om er och er fantastiska dotter, det ger mig hopp:) kram & trevlig helg!