S ö n d a g

Men hejsan! : )
Här kommer första inlägget på en vecka.. Om jag var trött och oinspirerad förra veckan så är det ingenting emot vad jag har varit denna. Jag säger bara en sak.. Jösses!
 
Första veckan "tillbaka i verkligheten" är gjord och idag är vi hemma hos mina föräldrar för att bli serverade lite mat. Så lyxigt! Mammas egenpanerade torkfiléer, potatis och hollandaise, mmmm! Det vattnad i munnen redan nu. Jag skulle ha jobbat i butiken idag egentligen, men när det visade sig att kollegan hade tagit fel på dag och åkt hit från Arvika så fick hon ta mitt pass. Skrattade gott imorse, haha. Så go : )
 
Igår var det festival här i stan - The Island - och en hel del bra artister, men framförallt David Guetta var i stan. Vi stannade dock hemma och jag somnade tidigt efter en film. Fick härliga uppdateringar via instagram istället, men såhär i efterhand hade det varit riktigt roligt att vara där faktiskt.
 
Har ni haft det bra denna veckan?
Något spännande som hänt?
4
Lisa D

Http://mammatillalgot.blogg.se

Lisa D

haha! Blev lite fel och min förra kommentar skickade lite tidigt :) den här veckan har varit väldigt jobbig eftersom att jag jobbat mellan 05.15-17.22 sex av sju dagar, men kommande veckan lite lugnare :) jag är både förväntansfull och lite nervös inför morgondagen, för då drar bussförarutbildningen igång och det är något jag längtat länge efter! :) ska bli så spännande!
Hoppas du får en bra vecka!

Julia Holm

Ibland kan man verkligen ha noll inspiration! Jag själv har precis startat en blogg och är gravid i v.14 med mitt allra första barn! Har följt dig sen du blev gravid med Selma. Hoppas annars att det är bra med er, kram!

Annso

Guetta var grym. :)