Silk´n FaceTite

Jag har tidigare nämt den här lilla manicken jag fick hemskickat för ett tag sedan. Det är en Silk´n FaceTite från Elgiganten, vilken är ett hjälpmedel för att strama upp, reducera rynkor och ge huden en ny lyster. Det är möjligt tack vare HT-teknologi, Bi-Polar RF-energi, LED-belysning och infraröd värmeenergi vilket alltså innebär att huden reparerar sig själv från insidan.
 
Ansiktet och halsen delas upp i sex partier, panna, kinder, näsparti, haka samt hals. För bästa resultat skall varje litet parti tas en dag i taget och behandlas 15 minuter / gång. För bästa resultat två gånger i veckan. FaceTite kommer med 5 olika energinivåer. Maskinen har hela 5 olika energinivåer och du bör gå från lägsta till högsta successivt under dessa 10 veckor. Första gången du använder den bör du alltså starta med nivå 1 (lägsta nivån). Efter att du använt den en period kan du byta till en högre energinivå för mer intensiv behandling. När Silk´n FaceTite fungerar blir huden varmare. Varje dag känns huden sedan mjukare och ser mer levande ut
 
Nu har inte min mamma hunnit använda denna produkt i 10 veckor ännu och faktum är att hon har den finaste hy ni kan tänka er. Inga pormaskar, inga orenheter, ojämnheter eller liknande. Men hon är ändå 50 år och tycker att det skall bli jätte roligt att se om hon får några märkbara resultat ändå. Det kan vi ju nästan garantera. Så jag återkommer med det framöver. Men under tiden så tyckte hon att det var väldigt härligt och avkopplande att använda sig av  Silk´n FaceTite. För att inte tala om enkelt. Smörj in gelen på det parti du skall behandla, sätt på maskinen och dra den över det lilla partiet under 15 minuter : )
 
Vill ni läsa ännu mer eller kanske blir sugna på att inhandla Silk ´n FaceTite så finns den på Elgiganten.

Inlägget publicerat i samarbete med Elgiganten.
2
Diana (La Madre)

Åh jag vill veta om denna funkar för att kunna köpa i present till min mor!! Återkom gärna med bilder när din mor provat flera gånger om hon kommer att göra det.

Svar: Av bilder jag sett från andra att döma verkar den helt suverän!! :)
Linda Blom

Mimi

Ska bli kul att se effekten på Mamma M! Hon kommer troligen bli skitsnygg. :)Kram kram