T o r s d a g

 
Klänning & strumpbyxor - Kappahl | Väst - Lindex | Skor - Kavat | Mössa - LovelykidsbtMli.
Hallå i stugorna!
Förskoleveckan för Selma (som nu har börjat 15h/vecka) är över och idag hade vi en ledig dag tillsammans. Vi tog en tur till morgonens terminsstart av rytmiken.. Gud.. I två år har vi gått där nu och det är ganska stor skillnad på småttingarna som låg på rygg och sprattlade till att sjunga med, springa runt och härja idag. S var ganska lugn dock, hon blir helt fängslad av Jennys sång och det märktes att hon tyckte att det var roligt att vara tillbaka. Jag har skrivit och sagt det ganska många gånger nu, men jag är så redo för denna höst och allt vad den kommer innebära. Att tänka ljus, höra regnet smattra mot rutan vissa dagar och promenader i den friska vinden och alla vackra färger. Nä.. Så redo som sagt!
 
Efter rytmiken så åkte vi hem, hon somnade i soffan direkt och jag passade på att surfa runt lite i sociala medier innan lugnet bröts med stoj och stim igen. 2,5 år är verkligen den härjigaste och mest utmattande åldern för oss hittlls, hon sover oroligt, drömmer mycket och har ett himla humör. Jag är helt slut om kvällarna. Men som jag garvar åt alla hennes funderingar, uttalanden och påhitt. Älskade unge <3
 
10
myinspiration.blogg.se

Vad mysigt! På ett sätt längtar jag till Collin blir större och mer "med" som Selma.. Å andra sidan går bebistiden så himla fort att jag ibland stannar upp, tittar på lillplutten och SER hur stor han blivit på så kort tid. Kläder i stl 44 och 50 känns ju bara sååå litet (och då har han "bara" stl 62 nu, haha)

Svar: Minns när jag handlade 50+56 och drog i kläder i 74 och sade att dom var stora.. "Guuuud, tänk när hon är SÅHÄR stor".. Det gick väldigt fort dit och nästan ännu snabbare förbi : )
Linda Blom

Hanna Karlsson

Kul med förskolestart och spännande kan tänkas.

Sofia

Vad kul med Rytmik, vart i Karlstad går ni? Jag hade tänkt att gå i Domkyrkan men tiden krockar med lillans sovning så jag börjar kolla andra alternativ.

Karin O

Men så sött😊

Nathalie

Men åh vilken söt väst! :-)

Lina

Min son är 3,5 år. Trots 3års trotsen så tycker jag inte det är den jobbigaste tiden, men vilken härlig tid det är. Alla tankar och funderingar har verkligen satt igång och han är en kille med humor. Varje dag skrattar man åt hans tokigheter.
Jag känner att även om det blir jobbigare så blir det bara ännu roligare! :)

yasmine mamma till dennis och angelina

så fin hon är

JOhanna

Så himla sockersöt!! :) Stora tjejen!

sanna hyvärinen

Värsta söta modellen ju :D Hur gullig som helst och du tar jätte fina bilder!